Basket Talk

Μήνυμα παραμονής από τον Ναν; Η ανάρτηση με τους πανηγυρισμούς για το 7ο «αστέρι», λίγες ώρες πριν τη λήξη του NBA-out!

Μήνυμα παραμονής από τον Ναν; Η ανάρτηση με τους πανηγυρισμούς για το 7ο «αστέρι», λίγες ώρες πριν τη λήξη του NBA-out!
Λίγες ώρες απομένουν για τη λήξη του NBA-out του Κέντρικ Ναν και ο Αμερικάνος γκαρντ... θυμάται την παρέλαση με ανοιχτό πούλμαν του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της EuroLeague
Σε... ρυθμούς Κέντρικ Ναν κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό, καθώς τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (15/07) λήγει το NBA-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αμερικάνου γκαρντ. 
 
Φυσικά, ευχή όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο, είναι ο 28χρονος να παραμείνει στο ρόστερ του «τριφυλλιού», κάτι που εάν τελικά συμβεί, τότε θα πρόκειται για μία... έξτρα μεταγραφή για τους πρωταθλητές Ευρώπης, εάν συνυπολογιστεί τόσο η ποιότητα του παίκτη, όσο και η αρχική πρόθεσή του να επιστρέψει άμεσα στο NBA, κάτι το οποίο άλλαζε άρδην, όσο προχωρούσε η σεζόν. 
 
Πάντως, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (14/07) - προς Δευτέρας - ο Ναν προχώρησε σε μία αναδημοσίευση δικής του ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να κάνει ένα μικρό «flashback» στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της παρέλασης με ανοιχτό πούλμαν που πραγματοποιήθηκε! 
 
Αυτή η κίνηση του Κέντρικ Ναν θεωρήθηκε από αρκετό κόσμο ως... μήνυμα παραμονής, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ανυπομονούν, για να διαπιστώσουν εάν η γενική αίσθηση επιβεβαιωθεί! 

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-07-15_093238.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0