Basket Talk

Χαμός στο Eurobasket Γυναικών U20: Δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας, πάνω από 30 εισαγωγές στο νοσοκομείο!

Χαμός στο Eurobasket Γυναικών U20: Δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας, πάνω από 30 εισαγωγές στο νοσοκομείο!
Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στο Eurobasket Γυναικών U20 της Β' Κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα
Πρωτοφανείς καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών U20 Β' Κατηγορίας, που διεξάγεται στη Σόφια της Βουλγαρίας! 
 
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά έχουν παρουσιαστεί δεκάδες κρούσματα - πάνω από 80 - γαστρεντερίτιδας, τη στιγμή που περίπου 32 αθλήτριες φέρονται να έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο, για νοσηλεία! 
 
Πρόκειται για ένα περιστατικό, το οποίο έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες, αλλά και φυσικά την Εθνική Ελλάδος, η οποία το Σάββατο (13/07) αγωνίστηκε κόντρα στην Ελβετία, με μόλις έξι παίκτριες, αφού οι υπόλοιπες τέθηκαν νοκ άουτ λόγω της ασθένειας.
 
Μάλιστα, για την Κυριακή (14/07) ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στη Βουλγαρία, ωστόσο η «γαλανόλευκη» κέρδισε με 20-0 στα... χαρτιά, αφού οι αντίπαλές της δεν είχαν αρκετές παίκτριες διαθέσιμες για να αγωνιστούν! 

Και όλα αυτή, τη στιγμή που η FIBA αποφάσισε να μην αναβάλει τις αναμετρήσεις, την ώρα που δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη η αιτία, η οποία προκάλεσε τη γαστρεντερίτιδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0