Basket Talk

Σάντρο Μαμουκελασβίλι: Το δημοσίευμα για Παναθηναϊκό, το NBA και η... αλήθεια για το μέλλον του

Σάντρο Μαμουκελασβίλι: Το δημοσίευμα για Παναθηναϊκό, το NBA και η... αλήθεια για το μέλλον του
Τα τελευταία 24ωρα ιταλικά δημοσιεύματα έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Σάντρο Μαμουκελασβίλι για τον Παναθηναϊκό. Είναι ρεαλιστική επιλογή για το «τριφύλλι» ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ; Το BN Sports έχει την απάντηση! 
 
Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να αναζητούν τον παίκτη που θα ενισχύει την front line της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, ιταλικό δημοσίευμα έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Σάντρο Μαμουκελασβίλι για τους «πράσινους».

Ο Γεωργιανός φόργουορντ/σέντερ (2.06μ.), που πέρυσι αγωνίστηκε στους Σαν Αντόνιο Σπερς, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και οι Ιταλοί ανέφεραν πως ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος είχε ακουστεί και το περσινό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο είχε αποφασίσει να παραμείνει στο NBA. Μάλιστα, κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και φέτος, καθώς ο ίδιος έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την παραμονή του στον «μαγικό» κόσμο, ενώ πληροφορίες του BN Sports αναφέρουν πως ο ίδιος έχει βρει αυτό που επιθυμεί και έχει συμφωνήσει με ομάδα του NBA.

Συνεπώς, η περίπτωσή του βγαίνει από το «κάδρο» για όποια ευρωπαϊκή ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού και από την πλευρά του παίκτη επιβεβαιώνεται πως - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - εκείνος θα συνεχίσει στο NBA.

 
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μαμουκελασβίλι κατέγραψε 46 συμμετοχές με τη φανέλα του Σαν Αντόνιο, μετρώντας κατά μέσο όρο 4.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, ενώ σούταρε με ένα ποσοστό κοντά στο 30%, πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων. 
 
Γιώργος Καπουκάκης 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0