Basket Talk

Πρόεδρος Ράπτορς για Σάσα Βεζένκοφ: «Η υπόθεση μπορεί να τραβήξει μέρες ή και μήνες»

Πρόεδρος Ράπτορς για Σάσα Βεζένκοφ: «Η υπόθεση μπορεί να τραβήξει μέρες ή και μήνες»

Ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι αναφέρθηκε στην «υπόθεση Βεζένκοφ» αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την μετακίνησή του.

Λίαν προσφάτως, ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια πρόταση στον Σάσα Βεζέκνοφ με σκοπό την επιστροφή του στο ΣΕΦ, κάνοντας τον Βούλγαρο τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη ιστορία του συλλόγου.

Προς το παρόν πάντως, ο 28χρονος φόργουορντ, ανήκει στους Τορόντο Ράπτορς με τον Μασάι Ουτζίρι να δηλώνει τα εξής για την υπόθεσή του:

«Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση. Είχα συζητήσεις με τον Σάσα, τους εκπροσώπους του, τον προπονητή. Θα δούμε αν η υπόθεση θα τραβήξει ημέρες ή μήνες. Πήραμε τον παίκτη με ανταλλαγή και αισθανόμαστε ότι έχουμε καλή επικοινωνία μαζί του, όπως και με τον ατζέντη του. Θα δούμε τι θα γίνει».

Το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται για την επόμενη χρονιά ο MVP της Euroleague τη σεζόν 2022-2023, είναι στα 6,6 εκάτ. δολάρια και από ότι φαίνεται η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στον Πειραιά από το NBA, θα περάσει από «σαράντα κύματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0