Basket Talk

Ο Σπανούλης αφιέρωσε την πρόκριση στην… Ελλάδα: «Τα καταφέραμε όλοι μαζί, 10 εκατομμύρια κόσμος!»

Ο Σπανούλης αφιέρωσε την πρόκριση στην… Ελλάδα: «Τα καταφέραμε όλοι μαζί, 10 εκατομμύρια κόσμος!»

Τρομερές δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης για την Εθνική μας ομάδα, μετά το φινάλε της συνάντησης με την Κροατία και την πρόκριση στο Παρίσι.

Αφιέρωσε το επίτευγμα της χώρας μας στον κόσμο, έκανε λόγο για συνολική προσπάθεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Τα καταφέραμε όλοι οι Έλληνες, 10 εκατομμύρια κόσμος. Η Ελλάδα ενώνει, υπάρχει ενότητα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι, αγαπάμε την πατρίδα μας.

Θα δίνουμε τα πάντα. Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Ήθελα να μεταφέρω όσα έχω ζήσει στα παιδιά. Ο κάθε ένας έχει τον δικό του ρόλο. Δεν είμαστε σύλλογος. Έχουμε την Ελλάδα πάνω από όλα. Πρέπει να είναι υπερήφανα τα παιδιά που είναι εδώ.

Το κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Αλλάξαμε τα πλάνα μας, ανάλογα με τον αντίπαλο. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, περάσαμε, παίξαμε δύο τελικούς και τους κερδίσαμε. Αποδώσαμε πολύ καλό μπάσκετ και πήραμε δίκαια το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Γνωρίζει πως δεν ήρθε εδώ για να βγει πρώτος σκόρερ. Ήρθε για να κερδίσει. Παίζουμε ευρωπαϊκό μπάσκετ, με διαφορετικούς κανόνες. Ο Γιάννης το ξέρει καλά αυτό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ταπεινός. Ηγείται στην ομάδα.

Δεν με νοιάζει αν ο Καλάθης και ο Τόμας Γουόκαπ θα είχαν 0 στα 20 τρίποντα. Θα συνέχιζα να τους στηρίζω. Πιστεύω στους καλούς παίκτες. Όλοι χάνουμε σουτ, βάζουμε σουτ. Είναι εξαιρετικά παιδιά, τρομερό I-Q και συμπληρώνει ο ένας τον άλλον!»

Για το ρόστερ που θα παραταχθεί στους Αγώνες, είπε: «Αυτό είναι το ρόστερ. Και αυτοί που ήταν στην αρχή της προετοιμασίας και άλλοι που θα είναι πάντα ανοιχτή η πόρτα της Εθνικής. Όποιος παίζει καλά, είμαστε εδώ να τους βλέπουμε όλους και ανά πάσα στιγμή όποιος αξίζει θα είναι εδώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0