Basket Talk

Σπανούλης: «Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα μας»

Σπανούλης: «Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σλοβενίας (06/07, 96-68).

Η Εθνική Ελλάδος «κατάπιε» τη Σλοβενία και πήρε «πανηγυρικά» την πρόκριση στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά (06/07, 96-68).

 Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του, για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του, ενώ στάθηκε στη νοοτροπία που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Θα το πω τώρα που κερδίσαμε. Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω δει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα ξεκινούν από την άμυνα.Βγάλαμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Οι παίκτες προσέγγισαν εκπληκτικά το παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Θέλαμε να βγάλουμε τον Λούκα εκτός παιχνιδιού. Θέλαμε να τον πιέζουμε σε όλο το γήπεδο. Όλα τα παιδιά που ήταν πάνω του έκαναν εξαιρετική δουλειά. Το πιο σημαντικό δεν είναι αυτά που γράφει η στατιστική, αλλά αυτό που δίνει ο καθένας στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένα καλό σύνολο που θα παίζει μόνο για τη νίκη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0