Basket Talk

«Η νέα προσθήκη του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να ήταν ο Σάριτς», λένε στην Κροατία!

«Η νέα προσθήκη του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να ήταν ο Σάριτς», λένε στην Κροατία!
Στην Κροατία θεωρούν πως δεν θα ήταν απίθανη μία ενδεχόμενη επιστροφή του Ντάριο Σάριτς στην Ευρώπη, τη στιγμή που συνδέουν τον 30χρονο φόργουορντ/σέντερ με τον Παναθηναϊκό!
 
Ολοένα και πιο πιθανό θεωρούν το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάριο Σάριτς τα ΜΜΕ της Κροατίας, τα οποία αναφέρονται και σε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 30χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ. 
 
Οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, η οποία φαίνεται πως θα είναι στις θέσεις των ψηλών και συγκεκριμένα στο... 4.5. Δηλαδή, το «τριφύλλι» επιθυμεί έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις. 
 
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σάριτς είχε minimum συμβόλαιο με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους οποίους έπαιζε κατά μέσο όρο 17 λεπτά στο NBA, έχοντας  8 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ. 
 
Στην Κροατία θεωρούν πως δεν θα ήταν έκπληξη εάν ο ίδιος επέλεγε να επιστρέψει στην «γηραιά ήπειρο», καθώς στη EuroLeague θα έβρισκε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι το οποίο δεν έχει στις ΗΠΑ
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάριτς εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Μένει να φανεί, εάν πίσω από τη φημολογία, πέρα από «καπνός» υπάρχει και... φωτιά! 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0