Basket Talk

Γιαννακόπουλος για μεταγραφή Βεζένκοφ: «Eίναι παικταράς, τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε τίτλους!»  

Γιαννακόπουλος για μεταγραφή Βεζένκοφ: «Eίναι παικταράς, τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε τίτλους!»  
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, με story στον προσωπικό λογιαριασμό του στο Instagram.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι πολυ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αφού ενημέρωσε τους Τορόντο Ράπτορς πως θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη.  

Η μεταγραφή του Βούλγαρου φόργουορντ σχολιάστηκε και από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου με story στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την μεταγραφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό:  

«Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοβ είναι παικταράς είμαι εγώ. Ο πρώτος που έχει πει ότι θα τον έφερνα στον Παναθηναϊκό παλαιότερα είμαι εγώ. Εντάξει, τώρα βέβαια δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου. Αλλά και πάλι... Το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος λες και πήρανε το... αντίστοιχα με εμάς που πήραμε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα και να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ. 

Πραγματικά με ξεπερνάει. Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε τίτλους πήρανε, σοβαρούς, ούτε τίποτα. Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, ο Σάσα είναι παικταράς, τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα που γύρισε απλώς ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς; Πραγματικά, απορώ». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0