Basket Talk

«Βόμβα» στο Λιμάνι: Ο Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

«Βόμβα» στο Λιμάνι: Ο Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό είναι γεγονός! Μετά από ένα χρόνο στο NBA, ο Βούλγαρος ετοιμάζεται πλέον για τη δεύτερη θητεία του στους «ερυθρόλευκους».

Παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει πίσω του τους Τορόντο Ράπτορς και το NBA, προκειμένου να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη!

Έπειτα από έναν χρόνο στο NBA, ο οποίος δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, ο Βούλγαρος σούπερ σταρ αναμένεται να επιστρέψει στο «σπίτι» του, αφήνοντας τον «μαγικό» κόσμο.

Πριν από μία εβδομάδα, ο 28χρονος φόργουορντ συμπεριλήφθηκε σε ανταλλαγή των Κινγκς με τους Ράπτορς και παρότι είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο (και option ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας), οι «δεινόσαυροι» άφησαν σε εκείνον την τελική επιλογή.

Το «δίλημμα» του Βεζένκοφ φαίνεται πως ήταν ανάμεσα στις ΗΠΑ και τον Πειραιά, όμως ο... δρόμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό άνοιξε την ημέρα του trade. Ο Βεζένκοφ θα σκεφτόταν την παραμονή του στο NBA μονάχα για μία ομάδα που θα του έδινε ρόλο, αλλα και που θα ήταν ανταγωνιστική. Οι Ράπτορς δεν πληρούν το δεύτερο σκέλος και έτσι η απόφαση του παίκτη έγινε ακόμη πιο εύκολη.

Όσον αφορά στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτό αναμένεται να είναι τετραετούς διάρκειας, που θα «αγγίζει» τα 14 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μία άκρως σημαντική κίνηση από τους Πειραιώτες, οι οποίοι «πυροδότησαν» τη... βόμβα Βεζένκοφ, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του καλοκαιριού!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0