Basket Talk

Σπανούλης: «Περιμένω να δω όσα κάνουμε στις προπονήσεις και όσα κάναμε στα φιλικά!»

Σπανούλης: «Περιμένω να δω όσα κάνουμε στις προπονήσεις και όσα κάναμε στα φιλικά!»

O Bασίλης Σπανούλης στις καθιερωμένες δηλώσεις… παραμονές του παιχνιδιού με τη Δομινικανή Δημοκρατία (03/07, 21:00 – ΕΡΤ1) αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της ομάδας που προπονεί, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του για τις ικανότητες της Γαλανόλευκης!

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να «ριχτεί στην μάχη» του Προολυμπιακού του ΣΕΦ με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία (03/07, 21:00, ΕΡΤ1) και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, εμφανίστηκε σίγουρος πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παρουσιάσει ένα πάρα πολύ θετικό πρόσωπο. Πιο αναλυτικά, δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας κόουτς:

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Δομινικανή Δημοκρατία:

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Αυτό που περιμένω είναι να δω αυτά που βλέπω στις προπονήσεις και τα όσα κάναμε στα φιλικά, με κάποιες βελτιώσεις σε άμυνα και επίθεση. Έχει σημασία να παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε δει τη Δομινικανή Δημοκρατία. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως όλες όσες βρίσκονται εδώ. Κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Από την πλευράς μας σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης, τίποτα άλλο» ανέφερε.

Ως προς τα στοιχεία στα οποία ποντάρει η ομάδα του:

«Η ομάδα μας στηρίζεται στην άμυνα. Είναι το DNA μας. Στηριζόμαστε επίσης στο ομαδικό παιχνίδι, στα φιλικά είχαμε μέσο όρο 30 ασίστ. Έχουμε ποιότητα, παιχνίδι και πολύ μεγάλο μέγεθος. Κοιτάζουμε πως να κερδίσουμε, να κάνουμε αυτά που πρέπει ώστε να πάρουμε τη νίκη. Το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Μόλις περάσει αυτό, τότε θα σκεφτούμε το επόμενο» ολοκλήρωσε.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0