Basket Talk

Κλέι Τόμσον: «Σημείο αναφοράς» για τους Γουόριορς, αποσύρουν τη φανέλα του

Κλέι Τόμσον: «Σημείο αναφοράς» για τους Γουόριορς, αποσύρουν τη φανέλα του

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία «πολεμιστών» και Τόμσον και ο καλύτερος τρόπος να τον τιμήσουν, δεν ήταν άλλος από το να αποσύρουν τη φανέλα του προς τιμήν του επί 13 χρόνια σουτέρ τους.

Ο Τόμσον, ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, αποχαιρετά την ομάδα που πορεύτηκαν μαζί για 13 χρόνια και μετακομίζει στο Ντάλας και τους Μάβερικς. Καμία κακία δεν κρατούν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς αποφάσισαν να αποσύρουν τη φανέλα με τον αριθμό «11», η οποία πλέον έχει μια θέση στον ουρανό του Chase Center και θα ταυτίζεται για πάντα με το όνομα του 34χρονου Αμερικανού.

Συγκεκριμένα, οι Γουόριορς τον αποχαιρέτησαν με το μήνυμα: «Η απόδοσή του στα μεγάλα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών... ηρωικών στιγμών στα Game 6, συνέβαλε στο να καθοριστεί μια ολόκληρη καριέρα. Η κληρονομιά του Κλέι θα ζει για πάντα και ανυπομονούμε για την ημέρα που θα αποσύρουμε τη φανέλα με το Νο11 στο Chase Center, όπου και θα ενταχθεί στους «αθανάτους» των Γουόριορς, μαζί με όσους βοήθησαν στη διαμόρφωση αυτής της πρόσφατης δυναστείας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0