Face to Face

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο BN Sports: «Αποδέχτηκα εύκολα την πρόταση του Πρίντεζη – Παρακολουθώ EuroLeague, ο Παναθηναϊκός έπαιξε τρομερά!» (video)

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο BN Sports: «Αποδέχτηκα εύκολα την πρόταση του Πρίντεζη – Παρακολουθώ EuroLeague, ο Παναθηναϊκός έπαιξε τρομερά!» (video)

Όπως ομολόγησε, παρακολουθεί EuroLeague και είδε τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Final Four του Βερολίνου. Απάντησε αινιγματικά για το εάν είχε ποτέ πρόταση από ελληνικό σύλλογο, ενώ αποκάλυψε πως καταφέρνει και παραμένει πάντα ψύχραιμος! Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο BN Sports!

Αποστολή στη Σύρο: Ευτυχία Οικονομίδου

O Mπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι ένας σύγχρονος «γαργαντούας» και αυτό γιατί, όπως είναι γνωστό αντικρίζει τον κόσμο από τα 2.22 μέτρα! Ο Σέρβος σέντερ των Ρόκετς με τη μακρά καριέρα στα παρκέ της Ευρώπης και της EuroLeague και φυσικά του NBA, ήταν παρών στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στη Σύρο, έχοντας αποδεχτεί την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη. Μετά το τέλος του παιχνιδιού στο οποίο ο Μαριάνοβιτς ξεχώρισε, μίλησε στην απεσταλμένη του BN Sports για την εμπειρία από το Aegean Ball Festival, για την ικανότητά του να συγκρατεί τον θυμό του ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ελληνικό μπάσκετ και τα όσα έγιναν φέτος.

Διασκεδάζεις το γεγονός πως βρίσκεσαι στη Σύρο, πως αποδέχθηκες την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη;

«Εύκολα. Έλαβα μία πρόσκληση και αμέσως απάντηση ναι. Θα βρίσκομαι εκεί. Κανόνισε τα πάντα. Μου έδωσε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν και τώρα είμαι εδώ. Ήταν απλό» απάντησε ο υψηλόσωμος Σέρβος σέντερ.

Είσαι ένας πολύ ευγενής παίκτης, θα μας πεις πως διαχειρίζεσαι τον εκνευρισμό σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού;

«Προσπαθώ να παραμένω χαρούμενος και να απολαμβάνω αυτό που κάνω στη ζωή μου, να απολαμβάνω τη ζωή και να μπορώ να μεταφέρω θετικότητα και θετική ενέργεια. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους με χαρούμενα πρόσωπα, να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Με αυτό τον τρόπο το απολαμβάνω κι εγώ. Αυτό γιατί είναι μία δύσκολη δουλειά, είναι βέβαια η δουλειά που κάνω και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα» απάντησε, ο εκ των κορυφαίων, guest του φετινού Aegean Ball Festival.

Έχεις χαράξει τη δική σου καριέρα στο NBA και τη EuroLeague, είχες ποτέ κάποια προσφορά από κάποια ελληνική ομάδα;

«Θα τα συζητήσουμε μετά αυτά. Ας μιλήσουμε για τους παίκτες. Ας μιλήσουμε για το μπάσκετ τους. Αν μιλήσουμε για το μπάσκετ τους όλα είναι εξαιρετικά (γέλια)» είπε ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Παρακολούθησες την EuroLeague, είδες το Final Four;

«Ναι παρακολουθώ την EuroLeague, παρακολουθώ το Final Four ήταν φανταστικό το μπάσκετ που παίχτηκε εκεί. Κάθε αθλητής θέλει να φτάσει και να παίξει εκεί. Όλοι παίζουν για να φτάσουν εκεί. Ο Παναθηναϊκός το πήρε. Έπαιξαν εξαιρετικά και είναι πάντα εντυπωσιακό να παρακολουθεί κανείς το ευρωπαϊκό μπάσκετ» κατέληξε ο έμπειρος Σέρβος γίγαντας.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0