Basket Talk

«Ομάδες του NBA ρώτησαν για τον Ναν - Είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό και δεν επιδιώκει να επιστρέψει στις ΗΠΑ!»

«Ομάδες του NBA ρώτησαν για τον Ναν - Είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό και δεν επιδιώκει να επιστρέψει στις ΗΠΑ!»
Δημοσίευμα αναφέρει πως ομάδες του NBA έχουν προσεγγίσει τον Κέντρικ Ναν, ωστόσο εκείνος δεν μοιάζει διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό AKTOR!
Πιθανότατα το πιο σημαντικό ζήτημα για τον Παναθηναϊκό AKTOR αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν είχε να κάνει με την παραμονή του Κέντρικ Ναν.

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν άμεσα και επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Αμερικάνο γκαρντ προτού ολοκληρωθεί η σεζόν, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, σε νέο συμβόλαιο έως το 2026.

Μοναδικός «αστερίσκος» για τον Αμερικάνο, παρουσιάζεται στο NBA-Out που έχει τοποθετηθεί ως όρος στη σχετική συμφωνία και αυτό φέρεται να λήγει στις 15 Ιουλίου. Πάντως, ο Ναν δείχνει να είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν «ψάχνει» την επιστροφή του στον «μαγικό» κόσμο.

Κάτι τέτοιο, αναφέρουν και στις ΗΠΑ, αφού σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ομάδες από το NBA έχουν ρωτήσει για το status του 28χρονου γκαρντ, όμως ο ίδιος δεν φαίνεται πως επιδιώκει να επιστρέψει στο NBA.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0