Basket Talk

Ρεπόρτερ των Ράπτορς διαψεύδει για Βεζένκοφ: «Δεν είναι αλήθεια ότι επιστρέφει στην Ελλάδα – Τον υπολογίζουν στο Τορόντο»

Ρεπόρτερ των Ράπτορς διαψεύδει για Βεζένκοφ: «Δεν είναι αλήθεια ότι επιστρέφει στην Ελλάδα – Τον υπολογίζουν στο Τορόντο»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των Τορόντο Ράπτορς, Μάικλ Γκρέιντζ, ο σύλλογος υπολογίζει κανονικά τον Σάσα Βεζένκοφ, παρά το δημοσίευμα που τον συνέδεε με επιστροφή στον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα-βόμβα του «Sportando» που έκανε λόγο για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, δημοσιογράφος των Τορόντο Ράπτορς διαψεύδει το εν λόγω σενάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάικλ Γκρέιντζ ανέφερε ότι οι Ράπτορς δεν διατίθενται να παραχωρήσουν τον Βούλγαρο και τον υπολογίζουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν το NBA.

Αναλυτικά, το tweet του δημοσιογράφου:

«Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν, τα ρεπορτάζ περί αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ από το NBA για να παίξει στην Ελλάδα δεν ισχύουν. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώματά του και δεν δείχνουν διάθεση να τον αποδεσμεύσουν. Τον περιμένουν στην προετοιμασία τους. Συνεχίστε ό,τι κάνατε»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0