Basket Talk

Πατέρας και γιος για πρώτη φορά συμπαίκτες: Μπρόνι και ΛεΜπρόν στους Λέικερς για να… γράψουν ιστορία! (video)

Πατέρας και γιος για πρώτη φορά συμπαίκτες: Μπρόνι και ΛεΜπρόν στους Λέικερς για να… γράψουν ιστορία! (video)

Η ιστορία τους είναι πέρα για πέρα συγκινητική. ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς θα αγωνιστούν μαζί στους Λέικερς δημιουργώντας τη δική τους κοινή αυτοκρατορία. Η μοίρα «χαμογέλασε» επιτέλους στον πρωτότοκο γιο του «Βασιλιά», που έχει μπροστά του μία τεράστια ευκαιρία.

Σίγουρα δεν είναι κάποιο παιχνίδι της μοίρας ή της τύχης, αφού οι Λέικερς ήθελαν να «δέσουν» με κάθε τρόπο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες και ποιος θα ήταν ο πιο αποτελεσματικός; Μα φυσικά το να επιλέξουν τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς, στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο «Βασιλιάς» είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να καταφέρει να είναι συμπαίκτης με τον πρωτότοκο γιο του κι έτσι οι Λέικερς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έβγαλαν από το μυαλό του ΛεΜπρόν οποιαδήποτε άλλη σκέψη για να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

2024-bronny-james-son-los-81764954_46462e_1.webp

Οι «λιμνάνθρωποι» ανέλαβαν, λοιπόν, δράση και επέλεξαν στο νούμερο 55 τον Μπρόνι Τζέιμς, τον πρώτο γιο του ΛεΜπρόν που πριν από μόλις έναν χρόνο κινδύνεψε να χάσει την ζωή του από ανακοπή που υπέστη εν ώρα προπόνησης.

Τώρα ο 19χρονος γκαρντ είναι υγιής κι έτοιμος να αδράξει τη μέρα και να εκμεταλλευτεί πλήρως την ευκαιρία που του δόθηκε από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Η ευγνωμοσύνη του φάνηκε και την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά του στην θέση 55 με τον ίδιο να αδυνατεί να συγκρατήσει την συγκίνησή του.

Πλέον αντί να τριγυρνάει στα πόδια του πατέρα του ή να βρίσκεται στην αγκαλιά του μέσα στα παρκέ θα αγωνίζεται στο πλευρό του με κοινό στόχο την βελτίωση των Λέικερς. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στον «μαγικό» κόσμο του NBA, που όπως φαίνεται είναι όντως… μαγικός, αφού πραγματοποιεί μέχρι και τις πιο τρελές επιθυμίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εκείνη του ΛεΜπρόν, που οδεύει στα 39 του χρόνια στο τέλος της λαμπρής καριέρας του. Μάλιστα, δεν έχει συμβεί ποτέ να αγωνίζεται πατέρας και γιος στο πρωτάθλημα την ίδια χρονική στιγμή, πόσο μάλλον στην ίδια ομάδα.

lebron-james-bronny-2006-NBA-Playoffs-100622-1224c80c49e64e38bcc8f01c77d0c01f.jpg

Οι Λέικερς τον περιμένουν στη… γωνία με την τριετή επέκταση του συμβολαίου του να είναι «ζεστή» και είναι σίγουρο πως ο «Βασιλιάς» δεν θα αργήσει να την υπογράψει τώρα που ο Μπρόνι θα φορά τα χρυσά-μωβ των «λιμνανθρώπων».

Ήταν όλα προδιαγεγραμμένα και οι Λέικερς κίνησαν γη και ουρανό για να καταφέρουν να έχουν εκείνοι αυτή την επιλογή του ντραφτ. Μάλιστα διέρρευσε πως αν οποιαδήποτε άλλη ομάδα επέλεγε τον Μπρόνι Τζέιμς, τότε εκείνος θα αγωνιζόταν στην Αυστραλία. Τι κι αν βρισκόταν, λοιπόν, στη λίστα των Φοίνιξ Σανς και των Γιούτα Τζαζ; Αποφάσισαν να μην το ρισκάρουν και άφησαν το πεδίο ελεύθερο, ώστε πατέρας και γιος να αγωνιστούν μαζί.

Το τι θα ακολουθήσει είναι άγνωστο, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν συγκινητικές στιγμές ανάμεσα στους δύο άντρες που γράφουν ιστορία στο NBA. Ευχή όλων να καταφέρει και ο Μπρόνι Τζέιμς να γράψει την δική του, χώρια από την αυτοκρατορία που έχει χτίσει ο πατέρας του.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0