Basket Talk

«Υπάρχουν συζητήσεις»: Η αποκάλυψη του Αταμάν για Παναθηναϊκό και Βεζένκοφ!

«Υπάρχουν συζητήσεις»: Η αποκάλυψη του Αταμάν για Παναθηναϊκό και Βεζένκοφ!
Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει όντως ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον περσινό MVP της EuroLeague
Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ και απάντησε για όσα είπε ο ατζέντης του παίκτη για τον Παναθηναϊκό
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Λώτσος, αποκάλυψε πως για τον περσινό MVP της EuroLeague, έχει ενδιαφερθεί και το «τριφύλλι», με τον Τούρκο τεχνικό να επιβεβαιώνει όσα ειπώθηκαν, αλλά και να υπογραμμίζει ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση. 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν: 
 
«Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι, όλη η Ευρώπη ξέρει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Βεζένκοφ. Αν ο Βεζένκοφ αποφάσιζε να επιστρέψει σήμερα στην EuroLeague, θα λάμβανε προσφορές και από τις 18 ομάδες.

Δεν βρίσκω παράξενο αυτό που είπε ο μάνατζερ του Βεζένκοφ, αν και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι μάνατζερ που προσπαθούν συνεχώς να λαμβάνουν προσφορές από όλους τους συλλόγους. Μπορεί να είναι σωστό από την επιχειρηματική τους σκοπιά, αλλά δεν χρειάζεται να βγουν δημόσια και να πουν 'ο Παναθηναϊκός μας έκανε μια προσφορά'.

Γνωρίζω και εγώ τους συλλόγους όπου προσφέρατε τον δικό σας παίκτη, οπότε να βγω και να τους αποκαλύψω; Μάλιστα, μια τέτοια προσφορά γίνεται σε όλους τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Το σημαντικό εδώ είναι, θα επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοφ στην Ευρώπη; Θα το αποφασίσει μόνος του. Δεύτερον, σε ποιον σύλλογο και ποιο στυλ μπάσκετ θέλει να παίξει; Η απόφασή του για αυτό θα είναι σημαντική.

Δεν έχουμε κάνει επίσημη προσφορά, αλλά υπάρχουν συζητήσεις. Όλοι μιλάνε σε όλους. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ φυσικό. Όπως είπα, αν ρωτήσετε τώρα, ο Βεζένκοφ πιθανότατα έχει προσφερθεί σε πολλούς μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη από τον μάνατζέρ του. Το σημαντικό εδώ είναι η απόφαση του παίκτη»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0