Basket Talk

Κλήρωση BCL: Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ, Περιστέρι, ΑΕΚ, Κολοσσός και Προμηθέας!

Κλήρωση BCL: Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ, Περιστέρι, ΑΕΚ, Κολοσσός και Προμηθέας!
Οι ελληνικές ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Basketball Champions League.

Η κλήρωση του Basketball Champions League ολοκληρώθηκε και οι ελληνικές ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στα προκριματικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς - Οραντέα.

Ο Προμηθέας θα έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού θα κληθεί να αναμετρηθεί με τις Γαλατάσαραϊ, Ράστα Φέχτα και μία ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Από την άλλη ο Κολοσσός Ρόδου που θα κάνει την παθρενική του παρουσία θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη, την Πίναρ Καρσίγιακα και τη Σεντ Κουεντίν από την Γαλλία.

Η ΑΕΚ βρέθηκε επικεφαλής του ομίλου της και είχε μία αρκετά βατή κλήρωση, αφού θα έρθει αντιμέτωπη με τη Ρίγα τη Ραμάτ Γκαν και τον έναν νικητή από την προκριματική φάση.

Σε αρκετά δύσκολο όμιλο θα βρεθεί το Περιστέρι, μιας και βρίσκεται στον όγδοο μαζί με Μούρθια, τη Μανίσα και τη σέρβικη  KK FMP

www.bsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0