Basket Talk

«Γαλανόλευκο» το ΣΕΦ για την Εθνική και το τουρνουά Ακρόπολις

«Γαλανόλευκο» το ΣΕΦ για την Εθνική και το τουρνουά Ακρόπολις

 Το ΣΕΦ βάζει τα… γιορτινά του γαλανόλευκα, υποδεχόμενο την Εθνική για το Τουρνουά Ακρόπολις, με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να υποδέχεται το Μαυροβούνιο, στον πρώτο από τους τρεις αγώνες της στο τουρνουά Ακρόπολις (25/06 – 27/06), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Προολυμπιακού Τουρνουά. Η «επίσημη αγαπημένη» επιστρέφει στο γήπεδο αυτό μετά από 25 ολόκληρα χρόνια για την εν λόγω διοργάνωση, το ξανακάνει «σπίτι» της, στοχεύοντας να γίνει πάλι… ολυμπιακή μετά από το 2008. 

Λογικό, επόμενο και… απαιτούμενο της παρουσίας της, η ανάλογη μεταμόρφωση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η νέα περιβολή του ΣΕΦ, λοιπόν, είναι γεγονός, καθώς έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση από το… κόκκινο στο μπλε, στο εσωτερικό και στα δημοσιογραφικά. Αλλαγές όμως δεν συνέβησαν μόνο ως προς τα χρώματα, αλλά και – πώς αλλιώς – στις… αναμνήσεις: στα σημεία που κοσμούσαν τους τοίχους με ξεχωριστές στιγμές της «ερυθρόλευκης» ιστορίας, τοποθετήθηκαν προσωρινά στιγμιότυπα πρόσφατων αναμετρήσεων και φυσικά φωτογραφίες από τις ένδοξες κατακτήσεις των δύο Eurobasket (1987, 2005). 

Ευχή όλων η επιστροφή να είναι καλότυχη και η αγωνιστική παρουσία ανάλογη των απαιτήσεων και του διακυβεύματος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0