Basket Talk

Αταμάν: «Μπορεί να έχουμε ακόμη μια πολύ σημαντική μεταγραφή!»

Αταμάν: «Μπορεί να έχουμε ακόμη μια πολύ σημαντική μεταγραφή!»

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας σε τουρκικό μέσο δήλωσε πως θα υπάρξει ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό αλλά πως ακόμη δεν θέλει να την αποκαλύψει.

Μετά την άφιξη και τη «βόμβα» του Λορέντζο Μπράουν, που πλέον φοράει τα… πράσινα, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη μία σημαντική μεταγραφή στα ραντάρ του.

Αυτό το ανέφερε ο τούρκος προπονητής σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «TRT Spor».

«Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα μια πολύ σημαντική μεταγραφή... Επιτρέψτε μου να κρατήσω το όνομά του!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε και για την ιστορική σεζόν του «Επτάστερου», αλλά και για το μήνυμα που δέχθηκε από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτό που κάναμε στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο πράγμα. Πηγαίνετε και βάλτε την Μπαρτσελόνα να παίξει τον τελικό... Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 17ος την περασμένη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε 6 πρωταθλήματα EuroLeague, αλλά οι Έλληνες λένε ότι αυτή η σεζόν είναι ιστορική. Δύο ημέρες μετά την Ευρωλίγκα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου τηλεφώνησε και με συνεχάρη λέγοντάς μου: "Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε εδώ συνέβαλε πολύ στην αδελφότητα του τουρκοελληνικού λαού"».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0