Basket Talk

Στην Ελλάδα ο Μπράουν: «Θέλω το ευρωπαϊκό - Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

Στην Ελλάδα ο Μπράουν: «Θέλω το ευρωπαϊκό - Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»
Ο Λορέντζο Μπράουν προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και στις πρώτες του δηλώσεις σε ελληνικό έδαφος, αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έφτασε ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στο «τριφύλλι». 
 
Μάλιστα, ο 33χρονος γκαρντ προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις σε ελληνικό έδαφος, τονίζοντας πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο Αμερικάνος - με ισπανικό διαβατήριο - δήλωσε πως επιθυμεί να κατακτήσει τη EuroLeague με τους «πράσινους». 
 
Αναλυτικά όσα ανέφερε: 
 
«Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Και κάπως έτσι είμαι κι εγώ. Είμαι παίκτης με ταλέντο και έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου. Θέλω να πάρω τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Θέλω το ευρωπαϊκό. Έχω πετύχει πολλά εκτός από αυτό και είναι το επόμενο στη λίστα μου.

Δεν έρχομαι για να είμαι ο καλύτερος παίκτης αλλά για να είμαι ένας παίκτης της ομάδας και να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους.

Ο Αταμάν με διάλεξε, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Ο Χουάντσο μου είπε τα καλύτερα λόγια, με βοήθησε να έρθω εδώ.
 
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0