Basket Talk

Τολιόπουλος: «Πιστεύω ότι έχει φτιαχτεί κάτι καλό»

Τολιόπουλος: «Πιστεύω ότι έχει φτιαχτεί κάτι καλό»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για την Εθνική ομάδα που έχει «χτιστεί» ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά.

Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να νικήσει την Πολωνία (21/06, 78-73) σε μία φιλική «μάχη», μερικές μέρες πριν την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Βασίλης Τολιόπουλος παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες αποκάλυψε το πόσο αισιόδοξος είναι για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το φιλικό με την Πολωνία: «Πιστεύω δείξαμε μια καλή εικόνα για τις λίγες μέρες που έχουμε κάνει προετοιμασία. Στο 1ο δεκάλεπτο μόνο δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, που θέλουμε να είναι η ταυτότητά μας. Στη συνέχεια όμως δείξαμε πόσο σκληροί μπορούμε να γίνουμε και κρατήσαμε τον αντίπαλο σε λιγότερους πόντους».

Για τη βελτίωση στην άμυνα και τη νίκη: «Είναι πολύ σημαντικό να νικάς, είτε είναι φιλικό, είτε κάποιος τελικός. Ποτέ δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε, αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας. Παίξαμε για τη νίκη. Έχει δίκιο ο κόουτς σε αυτό».

Για την αν έχει καλός προαίσθημα: «Έχω καλό προαίσθημα, πιστεύω ότι θα φτιαχτεί κάτι καλό. Έχουμε δέκα μέρες ακομη μπροστά, θα δουλέψουμε στις προπονήσεις και στο βίντεο και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0