Basket Talk

Παναθηναϊκός ή αλλιώς… πολεμική μηχανή: Ποιος θα σταματήσει αυτά τα γκαρντ; (video)

Παναθηναϊκός ή αλλιώς… πολεμική μηχανή: Ποιος θα σταματήσει αυτά τα γκαρντ; (video)

Με τον Λορέντζο Μπράουν στη «φαρέτρα» του, ο Εργκίν Αταμάν βλέπει την ομάδα του να μετατρέπεται σε… πολεμική μηχανή! Αλήθεια, με τέτοια «πολυφωνία» στη γραμμή των γκαρντ, ποιος θα βρεθεί να σταματήσει τον Παναθηναϊκό;

Και τώρα… σταματήστε τον! Τι κι αν είναι πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας; Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται αδιαλείπτως, με το τελευταίο… χτύπημα να έρχεται λίγες ημέρες μετά τον πέμπτο τελικό της Basket League και να ακούει στο όνομα Λορέντζο Μπράουν!

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του «τριφυλλιού» και του έμπειρου Αμερικανού γκαρντ! Και μια ματιά στο βάθος του ρόστερ των «πρασίνων», στη συγκεκριμένη γραμμή, ίσως και να… τρομάζει!

Η ποιότητα πια «ξεχειλίζει» για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Όχι ότι υστερούσε σε κάτι προηγουμένως, απλώς πλέον, κάθε φορά που ο Τούρκος τεχνικός θα κοιτά στην άκρη του πάγκου του, θα βλέπει παίκτες που μόνο ως βασικοί θα μπορούν να λογίζονται!

Άλλωστε, ποιος δεν θα τους χαρακτήριζε ως βασικούς και αναντικατάστατους, σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα; Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ και Λορέντζο Μπράουν αναμένεται να έχουν τα «κλειδιά» στις συγκεκριμένες θέσεις.

Η διαχείρισή τους εξαρτάται από τον Αταμάν, ο οποίος μπορεί μόνο να… χαμογελά για τις λύσεις που θα έχει στα «χέρια» του. Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον ίδιο και φυσικά περισσότεροι για κάθε αντίπαλο του Παναθηναϊκού, που οφείλει να βρει… αντίδοτα, για την αντιμετώπιση του καθενός!

Ο Μπράουν αποτέλεσε έναν από τους κομβικότερους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ την περασμένη σεζόν στην EuroLeague. Συνολικά, στα 38 παιχνίδια που αγωνίστηκε, μέτρησε κατά μέσο όρο 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ, ενώ είχε 34.5% ευστοχίας, πίσω από τη γραμμή των 6.75μ.!

Δεδομένα, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν μετατρέπεται σε ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague την επόμενη σεζόν. Κάτι που φανερώνεται και από τις αποδόσεις, αφού στο Pamestoixima, εντοπίζεται στην πρώτη θέση, μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης, πληρώνοντας στο 5.00!

Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού, ωστόσο ο Παναθηναϊκός φανερώνει ήδη την διάθεσή του, για να φτάσει στον back-to-back τίτλο! Κι αν συνεχίζει έτσι, θα τεθεί το ερώτημα: «Ποιος θα μπορέσει να τον σταματήσει»;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0