Basket Talk

Παναθηναϊκός AKTOR: Κλήση από τη ΔΕΑΒ για τα επεισόδια πριν το Game 5 με τον Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός AKTOR: Κλήση από τη ΔΕΑΒ για τα επεισόδια πριν το Game 5 με τον Ολυμπιακό!

Σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ κλήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας πριν το τζάμπολ του Game 5 απέναντι στον Ολυμπιακό (14/06).

Την προηγούμενη Παρασκευή (14/06), ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε τον Ολυμπιακό στο τελευταίο ματς των τελικών της Stoiximan Basket League, κατακτώντας τον τίτλο.

Ωστόσο, πριν την έναρξη του αγώνα, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, είχαν σημειωθεί επεισόδια μεταξύ οπαδών των «πρασίνων» και της Αστυνομίας και τώρα ο Παναθηναϊκός AKTOR καλείται σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ για όσα έγιναν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Καλεί σε ακρόαση στις 21-06-2024 την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για σοβαρά φαινόμενα βίας οπαδών της κατά των αστυνομικών δυνάμεων (άσκηση σωματικής βίας και ρίψεις αντικειμένων ικανών να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες), που φέρονται ότι έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του αγώνα καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ACTOR - ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, στις 14-06-2024, για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών (BASKET LEAGUE – Play offs), αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0