Basket Talk

Διαμαντίδης: «Μου χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές ο Παναθηναϊκός, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίρνεις τίτλο με την Εθνική»

Διαμαντίδης: «Μου χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές ο Παναθηναϊκός, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίρνεις τίτλο με την Εθνική»
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απάντησε βρέθηκε στο καμπ του Πρωτέα Βούλας και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό. 
 
Στο καμπ του Πρωτέα Βούλας βρέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών, αναφορικά με το μπάσκετ και τον αθλητισμό. 
 
Μεταξύ άλλων, ο άλλοτε σπουδαίος αρχηγός του Παναθηναϊκού και «θρύλος» της EuroLeague, αναφέρθηκε στα όσα λέει στα παιδιά του, σχετικά με τον αθλητισμό, μίλησε για το «τριφύλλι» και την Εθνική ομάδα, ενώ στάθηκε και στους αγαπημένους του συμπαίκτες, αλλά και στον Βασίλη Σπανούλη
 
Αναλυτικά, μερικές απαντήσεις του: 
 
«Όταν πηγαίνω τα παιδιά μου στην προπόνηση, τους λέω να τα δώσουν όλα και όταν επιστρέφουν, το μόνο που ρωτάω είναι αν χάρηκαν το παιχνίδι»

«Μέσα στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη, αλλά με την κόρνα της λήξης δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα και με κανέναν».

«Το μυστικό για να πετύχεις είναι η σκληρή δουλειά και η σωστή νοοτροπία, ειδικά μετά από μεγάλες νίκες κι όχι τόσο από ήττες».

«Ο Χατζηβρέττας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Μπατίστ, ο Γιασικεβίτσιους και ο Φώτσης είναι μερικοί από τους πολλούς εξαιρετικούς συμπαίκτες που είχα, ενώ ο Σπανούλης ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισα».

«Αν έβαζα στο βίντεο ένα ματς από τα παλιά, θα ήταν ο τελικός του 1987».

«Ο Παναθηναϊκός μού χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίρνεις τίτλο με την Εθνική ομάδα».

www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0