Basket Talk

Εθνική Σερβίας: Με Γιόκιτς, Μίσιτς, Μπογκντάνοβιτς και πολλά ακόμη «υπερόπλα» η προεπιλογή ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Εθνική Σερβίας: Με Γιόκιτς, Μίσιτς, Μπογκντάνοβιτς και πολλά ακόμη «υπερόπλα» η προεπιλογή ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Αυτή είναι η προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Νίκολα Γιόκιτς και πολλούς αστέρες, καθώς και με τους… δίδυμους πύργους του Ολυμπιακού.

Ο ανταγωνισμός στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα είναι τεράστιος για την Εθνική Σερβίας, όπως και για τα υπόλοιπα φαβορί του τουρνουά.

Γι’ αυτό και όλοι οι αστέρες τους είναι έτοιμοι να δώσουν το «παρών» και να ενισχύσουν την προσπάθειά της, με τα σπουδαία ονόματα που βρίσκονται στην προεπιλογή να είναι ατελείωτα.

Σημαντικότερο όλων, φυσικά, αυτό του Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του, μεταξύ άλλων, τους Βασίλιε Μίσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, τους… δίδυμους του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ.

Αναλυτικά οι 16 που κλήθηκανΒασίλιε ΜίτσιτςΑλεξέι ΠοκουσέβσκιΜπόγκνταν ΜπογκντάνοβιτςΝικόλα ΓιόβιτςΝικόλα ΓιόκιτςΒλάντιμιρ ΛούτσιτςΜάρκο Γκούντουριτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Νικόλα Μιλουτίνοβ, Ντούσαν Ρίστιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Ούρος Πλάβσιτς.

 



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0