Basket Talk

Μπαρτζώκας μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Τα κεφάλια κάτω και να προσεγγίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία»

Μπαρτζώκας μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Τα κεφάλια κάτω και να προσεγγίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια ζητώντας τους να συνεχίσουν έτσι.

Ο Ολυμπιακός έκανε το break στην έδρα του Παναθηναϊκού AKTOR μέσα στο ΟΑΚΑ στους τελικούς της Basket League.

Το 1-0 έγινε στην σειρά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια δίνοντάς τους συγχαρητήρια και τονίζοντας πως πρέπει να μείνουν το ίδιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά ο κόουτς Μπαρτζώκας ανέφερε στην ομιλία του:

«Θέλω να σας συγχαρώ για το ομαδικό πνεύμα που επιδείξατε. Παίξαμε ως ομάδα, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για σαράντα λεπτά. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Πάντα το να κερδίζεις το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι σημαντικό.

Όμως, ακούστε… Ήταν απλώς ένα παιχνίδι. Η σειρά είναι best of five. Οπότε, βάλτε τα κεφάλια κάτω και ελάτε να προσεγγίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία. Ελάτε να προετοιμαστούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ή τι πρέπει να αποφύγουμε, για να παίξουμε ακόμα καλύτερα την Παρασκευή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0