Basket Talk

Ο Βουγιούκας αποχωρεί από τον Πανιώνιο και βάζει τέλος στην καριέρα του: Η συγκινητική ανακοίνωση του «Ιστορικού»!

Ο Βουγιούκας αποχωρεί από τον Πανιώνιο και βάζει τέλος στην καριέρα του: Η συγκινητική ανακοίνωση του «Ιστορικού»!

Ο Ίαν Βουγιούκας αποφάσισε να αφήσει τον Πανιώνιο και να βάλει τέλος στην σπουδαία πορεία του στο επαγγελματικό μπάσκετ, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να τον αποχαιρετά.

Η χρονιά του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και άνοδο στη Stoiximan Basket League, με τον Ίαν Βουγιούκα να συμβάλλει καθοριστικά με την κλάση και την εμπειρία του.

Ο 39χρονος σέντερ, όμως, δε θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

« Ο Ίαν Βουγιούκας είχε αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του, αλλά όπως πολλάκις παραδέχθηκε, επέστρεψε μόνο και μόνο για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, επειδή το project της ομάδας του κέντρισε το ενδιαφέρον και παρά τις προτάσεις που είχε, η επιλογή του ήταν να ντυθεί στα «κυανέρυθρα».

Στη σεζόν της κοινής μας συμπόρευσης όπου επιτεύχθηκε η επιστροφή της Ομάδας στην Basket League και η back to back κατάκτηση του UNICEF TROPHYείχαμε τη χαρά και την ευτυχία να γνωρίσουμε έναν πολύ μεγάλο παίκτη, γεννημένο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και με τεράστια προσωπικότητα.

Ίαν, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την τεράστια προσφορά σου σε όλους τους τομείς και είμαστε χαρούμενοι διότι αποκτήσαμε έναν ΦΙΛΟ που θα βρίσκεται πάντοτε στην καρδιά μας».

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0