Basket Talk

Αταμάν: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μου έδειξαν σεβασμό από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα»

Αταμάν: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μου έδειξαν σεβασμό από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα»
Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Europa Conference League, ενώ ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για τους τελικούς της Basket League
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει των τελικών της Basket League και ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν δείξει σεβασμό στο πρόσωπό του. 
 
Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε και στην κόπωση που υπάρχει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και στις προσαρμογές που θα πρέπει να γίνουν. 
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε: 


«Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του στην Ευρώπη και να συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League. Για τα μεταξύ μας παιχνίδια, έχουμε παίξει 7 φορές μεταξύ μας έχουμε χάσει τα 4 αλλά έχουμε κερδίσει τα 3. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σίγουρα οι ψηλοί παίζουν ρόλο, οι γκαρντ παίζουν ρόλο ειδικά στο σύστημα το δικό μου. Θα είναι ένας πολύ σκληρός τελικός. Θα είναι ντέρμπι όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω όλοι μετά να μιλάνε για το μπάσκετ. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το πως θα διαχειριστούν τα παιχνίδια οι παίκτες»
.

Για το τι μπορεί να αλλάξει η κόπωση: «Φυσικά δεν θα είναι εύκολο να έχουμε τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Είχα την εμπειρία στην Τουρκία. Ως προπονητής πρέπει να το διαχειριστώ σωστά. Ο Μπαρτζώκας έχει μεγαλύτερο rotation, ο Σλούκας έχει παίξει κατά μέσο όρο 34' οπότε θα πρέπει να κάνω προσαρμογές».

Για την μεταγραφολογία και τις μελλοντικές προσθήκες: «Δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει η μεταγραφολογία. Είμαστε ομάδα πρωταθλητών, προφανώς θα υπάρξουν κάποιες προσαρμογές. Η διοίκηση έχει κλείσει συμβόλαια με τους παίκτες για κάποια χρόνια. Αυτό ισχύει και για μένα».

Για το κλίμα που υπάρχει στα μεταξύ τους ντέρμπι φέτος: «Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε και στις 2 έδρες, μπορεί να συνέβησαν κάποιες κακές στιγμές, αλλά μικρής λεπτομέρειας. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για το πολύ θερμό καλοσώρισμα από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Και ευχαριστώ τον κόσμο μας για την υποστήριξη. Ένας θα κερδίσει».

Για την καταπόνηση των παικτών και τους διεθνείς: «Συμφωνώ με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Δεν χρειάζεται να μιλάμε σαν προπονητές των ομάδων γιατί κανείς δεν μας ακούει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0