Basket Talk

Ο Κέντρικ Ναν στο BN Sports: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο – Θα ήθελα να το γιορτάσουμε λίγο περισσότερο!»

Ο Κέντρικ Ναν στο BN Sports: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο – Θα ήθελα να το γιορτάσουμε λίγο περισσότερο!»

Όρεξη για… γλέντι είχε ο Κέντρικ Ναν μετά το τρόπαιο της EuroLeague, αφού δήλωσε στο BN Sports πως θα ήθελε να το χαρεί λίγο παραπάνω. Ωστόσο με τον στόχο του ευρωπαϊκού τίτλου να έχει υλοποιηθεί, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει στρέψει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα για το οποίο ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Βρισκόμαστε στα… απόνερα του τελικού του Final Four της EuroLeague, όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης μετά από 13 ολόκληρα χρόνια μετά από μία εκπληκτική σεζόν.

6240270.jpg

Τώρα, οι «πράσινοι» κινούνται σε… ρυθμούς πρωταθλήματος και πρέπει να κάνουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς και να στρέψουν την προσοχή τους στην Basket League και στην κατάκτησή της με τους τελικούς να απέχουν μερικά μόνο παιχνίδια μακριά.

Μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο Game 1 των ημιτελικών του πρωταθλήματος, όπου το «Τριφύλλι» επικράτησε με άνεση κι έκανε το πρώτο βήμα, ο Κέντρικ Ναν τέθηκε στην διάθεση του BN Sports μιλώντας τόσο για το πώς έζησε την κατάκτηση της EuroLeague, όσο και για τον στόχο του πρωταθλήματος.

«Νιώθω υπέροχα που κατέκτησα τη EuroLeague με τον Παναθηναϊκό κι ελπίζω να μπορούσαμε να το γιορτάσουμε λίγο περισσότερο. Ήταν τρελή η ατμόσφαιρα στην Αθήνα και σίγουρα δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έχουμε παιχνίδια να παίξουμε μπροστά μας, αλλά ελπίζω να έχουμε και δεύτερο μέρος πανηγυρισμών», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Κέντρικ Ναν έζησε για πρώτη φορά αυτή την εμπειρία του Final Four και κατάφερε να έχει την… τύχη του πρωτάρη κατακτώντας το πολυπόθητο τρόπαιο στην πρώτη του συμμετοχή. Δεν γινόταν να μην ερωτηθεί λοιπόν, ο σταρ των «πράσινων» για το πώς ένιωσε εκείνες τις μέρες στο Βερολίνο, αλλά και για το ποια στιγμή ξεχώρισε.

«Όταν το buzzer σήμανε τη λήξη της αναμέτρησης αυτό ήταν το καλύτερο σημείο σε αυτό το Final Four. Το να σηκώνεις αυτό το τρόπαιο και να γιορτάζεις με τους συμπαίκτες σου είναι ανεκτίμητη αξία. Ήμασταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένοι κι εγώ προσωπικά ήμουν ενθουσιασμένος. Το αξίζαμε και είμαι περήφανος για την ομάδα μου που το καταφέραμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει στην άκρη για λίγο τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της EuroLeague και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, που ποτέ δεν είναι εύκολο και θα βρει απέναντί του τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, αν κάτι δεν πάει εντελώς λάθος.

«Δε νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα είναι εύκολο επειδή πήραμε το τρόπαιο της EuroLeague. Θα έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Νομίζω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε πάντως και να δείξουμε την ποιότητά μας και το ταλέντο μας σαν ομάδα ως το τέλος της διαδρομής», ήταν τα λόγια του Κέντρικ Ναν ενόψει των τελικών της Basket League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0