Basket Talk

Οι Νάγκετς «απαγόρευσαν» στον Γκόρντον να γευματίζει με την ομάδα: Κι όμως υπάρχει λόγος!

Οι Νάγκετς «απαγόρευσαν» στον Γκόρντον να γευματίζει με την ομάδα: Κι όμως υπάρχει λόγος!

Από το τρίτο παιχνίδι της σειράς Play Offs ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και των Ντένβερ Νάγκετς έχει απαγορευτεί στον Άαρον Γκόρντον να παρευρίσκεται στα γεύματα της παρέας του Νίκολα Γιόκιτς.

Κάτι παράδοξο συμβαίνει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αφού και στο NBA όπως φαίνεται πιστεύουν στα… γούρια και στις προκαταλήψεις.

Ο Άαρον Γκόρντον των Ντένβερ Νάγκετς έχασε ένα γεύμα της ομάδας του μετά το Game 2 της σειράς με τους Τίμπεργουλβς., όπου η Μινεσότα προηγούταν με 2-0.

Έκτοτε, οι Νάγκετς δεν έχουν χάσει παιχνίδι κι έχουν ανατρέψει πλήρως την σειρά νικώντας σε τρία σερί ματς κάνοντας το 3-2 στα ημιτελικά των Play Offs της Δυτικής περιφέρειας.

Έτσι, ο σύλλογος του Ντένβερ δεν αφήνει πλέον τον «εκρηκτικό» φόργουορντ να παρευρεθεί σε γεύμα της ομάδας για να μη χαλάσει το… γούρι που χτίστηκε από τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι κι έπειτα.

Μάλιστα, ο συμπαίκτης του Γκόρντον, ΝτεΆντρε Τζόρνταν, είπε χαρακτηριστικά: «Θα σε δούμε στον επόμενο γύρο των Play Offs. Συγγνώμη φίλε, θα σου φέρουμε πάντως φαγητό!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0