Basket Talk

Οι απλησίαστοι Σέλτικς και οι «καυτοί» Θάντερ… έπνιξαν Καβαλίερς και Μάβερικς, και προστάτεψαν τις έδρες τους! (video)

Οι απλησίαστοι Σέλτικς και οι «καυτοί» Θάντερ… έπνιξαν Καβαλίερς και Μάβερικς, και προστάτεψαν τις έδρες τους! (video)

Σέλτικς και Θάντερ «άνοιξαν» με επιβλητικό τρόπο το σκορ απέναντι σε Καβαλίερς και Μάβερικς αντίστοιχα, μην επιτρέποντας την παραμικρή... υποψία break!

Μπόστον Σέλτικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν πολύ εύκολα στις έδρες τους, των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Ντάλας Μάβερικς αντίστοιχα.

Για τους «Κέλτες» το αποτέλεσμα δεν προκαλεί καμία εντύπωση (120-95).

Ο Τζέιλεν Μπράουν ξεχώρισε αυτήν τη φορά με 32 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ντέρικ Γουάιτ με 25. Για τους Καβαλίερς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ σκόραρε 33 πόντους, συνεχίζοντας τα εντυπωσιακά Play Offs Που πραγματοποιεί.

Αντίθετα, στο παιχνίδι της Δυτικής Περιφέρειας περιμέναμε ντέρμπι, αλλά οι Θάντερ ήρθαν να υπενθυμίσουν εμφατικά τη δυναμική τους απέναντι στην παρέα των Ντόντσιτς και Ίρβινγκ (117-95). Ο Σλοβένος σταρ βίωσε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, μένοντας στους 19 πόντους με 6/19 σουτ, ενώ 20 προσέθεσε ο Διόσκουρός του.

Για τους εκπληκτικούς Θάντερ, ο Σάι Γκίλγτζιους Αλεξάντερ έδειξε πως είναι έτοιμος και για αυτήν την «πίστα», με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ, στο Game 1 μιας σειράς που αναμένεται συναρπαστική.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0