Basket Talk

Ο Μάρεϊ απέκλεισε τους Λέικερς με σουτ στο φινάλε – «Παίζεται» το μέλλον του ΛεΜπρόν! (video)

Ο Μάρεϊ απέκλεισε τους Λέικερς με σουτ στο φινάλε – «Παίζεται» το μέλλον του ΛεΜπρόν! (video)

Χάρη στο καλάθι του Τζαμάλ Μάρεϊ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν με 108-106 των Λος Άντζελες Λέικερς και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς της Δύσης. Απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση για το μέλλον του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά την αναμέτρηση.

Όπως ακριβώς είχε κάνει στο Game 2, έτσι και τώρα ο Τζαμάλ Μάρεϊ εκτέλεσε στο φινάλε τους Λέικερς, οι Νάγκετς πήραν τη νίκη με 108-106 και μαζί την πρόκριση στον επόμενο γύρο των playoffs, κάνοντας το 4-1 στη σειρά. Ο Καναδός σταμάτησε στους 32 πόντους έχοντας μοιράσει και 7 ασίστ, με τον Νίκολα Γιόβιτς να μετρά 25 πόντους και 20 ριμπάουντ στο ματς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο κορυφαίος για τους Λέικερς με 30 πόντους, 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Ωστόσο, η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή από μόνη της, με τους «λιμνανθρώπους» να αποχαιρετούν έτσι τα playoffs.

Ο «Βασιλιάς», μετά το τέλος του παιχνιδιού, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν αυτό ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα των Λέικερς. Ωστόσο, δεν έδωσε σαφή απάντηση και αρκέστηκε στο να πει «δεν θα το απαντήσω αυτό».

Οι Νάγκετς θα βρουν μπροστά τους τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0