Basket Talk

Μιλγουόκι έχουμε πρόβλημα: Ήττα από τους… μισούς Γκρίζλις, στα «ρηχά» ο Αντετοκούνμπο! (video)

Μιλγουόκι έχουμε πρόβλημα: Ήττα από τους… μισούς Γκρίζλις, στα «ρηχά» ο Αντετοκούνμπο! (video)

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των playoffs του NBA, οι Μπακς «πονοκεφαλιάζουν» για τις εμφανίσεις τους! Ήττα «σοκ» από τα… δεύτερα των Γκρίζλις, μέσα στο Μιλγουόκι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

Η «κλεψύδρα» αδειάζει, τα playoffs πλησιάζουν, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν απρόσμενα για δεύτερο διαδοχικό ματς, αυτή τη φορά μάλιστα στην έδρα τους. Οι Γκρίζλις «άλωσαν» το Μιλγουόκι με… μισή ομάδα, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Τζα Μοράντ, Μάρκους Σμαρτ, Ντέρικ Ρόουζ, Ντέσμοντ Μπέιν, Τζον Κόντσαρ, Βινς Γουίλιαμς, Γιούτα Γουατανάμπε και Σάντι Αλδάμα!

Παρ’ όλα αυτά, επικράτησαν με 111-101 (04/04) και φέρνουν… πονοκέφαλο στον Ντοκ Ρίβερς, τόσο για την ετοιμότητα της ομάδας του, όσο και τη δεύτερη θέση που πλέον τίθεται σε κίνδυνο, με τους Καβαλίερς να «καραδοκούν».

Τα «ελάφια», έπειτα από 76 αγώνες, βρίσκονται στο 47-29, με το Κλίβελαντ να ακολουθεί με 46-31.

Δεν μπόρεσε να φτάσει στα επίπεδα που ήθελε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πέτυχε 21 πόντους, είχε 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά και 3 λάθη. Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Μπουκ Λόπεζ, με 25, ενώ έφτασε και στο double-double, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, για τους Γκρίζλις ξεχώρισε ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, που σταμάτησε στους 35 πόντους!

Τα δωδεκάλεπτα: 22-26, 49-53, 78-79, 101-111

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0