Basket Talk

Το Ντόντσιτς vs Μπούκερ δεν απογοητεύει ποτέ, ο Λούκα πήρε αυτήν τη «μάχη»!

Το Ντόντσιτς vs Μπούκερ δεν απογοητεύει ποτέ, ο Λούκα πήρε αυτήν τη «μάχη»!
Ο Ντόντσιτς 40αρα με... παρά τρίχα triple-double, ο Μπούκερ 35, νικητής ο Σλοβένος, και αναμένουμε την επόμενη «μάχη» τους!

Το αγαπημένο πλέον rivalry των Μάβερικς με τους Σανς προσέφερε ένα ακόμα συναρπαστικό παιχνίδι, με τους Μάβερικς να προστατεύουν την έδρα τους και να επικρατούν με 123-113.

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους στο πρώτο ημίχρονο, από το τέλος του οποίου όμως, οι Μάβερικς έτρεξαν ένα εκπληκτικό σερί, που κράτησε μέχρι την τρίτη περίοδο και έφτασε στο 18-0 (από 58-63 σε 76-63). Οι Σανς επέστρεψαν, αλλά Ντόντσιτς και Ίρβινγκ ήταν σε μεγάλα κέφια, και άνοιξαν εκ νέου τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο, η οποία δεν ξαναέπεσε σε μονοψήφια επίπεδα.

Το δίδυμο των Μαβς ήταν «καυτό», αθροίζοντας 70 πόντους! Ο Ντόνσιτς μπορεί να ξεκουράστηκε στο All-Star Break, αλλά δεν πήρε ποτέ το πόδι από το γκάζι, συνεχίζοντας να «οργιάζει» μέσα στο 2024. Ο Σλοβένος σταρ πέτυχε 41 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ ο Ίρβινγκ συμπλήρωσε 29 πόντους.  

Και να μη βρισκόταν βέβαια ο Ντόντσιτς σε αυτήν την εκπληκτική κατάσταση, όταν βρίσει απέναντί του τους Σανς τα πράγματα αλλάζουν. Μετά τη σειρά των Playoffs του 2022, που γέννησε το συναρπαστικό rivalry μεταξύ των δύο ομάδων, έχει αντιμετωπίσει (μαζί με τη χθεσινή) έξι φορές τους Σανς. Οι αριθμοί του σε αυτά τα παιχνίδια; 37.8 πόντοι, 7.8 ριμπάουντ και 8.8 ασίστ!

Από την άλλη πλευρά, ο Ντέβιν Μπούκερ πάλευε μόνος του, με 35 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Μπράντλι Μπιλ να απουσιάζει και τον Κέβιν Ντουράντ να ασχολείται με τους… αγενείς φιλάθλους των γηπεδούχων.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους, με όλους τους φίλους του NBA να θέλουν να απολαύσουν ξανά αυτήν την κόντρα, -γιατί όχι- και στα Playoffs.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0