Basket Talk

Παναθηναϊκός: Τρία season-low στο σκοράρισμα, όλα κόντρα στον Ολυμπιακό! (video)

Παναθηναϊκός: Τρία season-low στο σκοράρισμα, όλα κόντρα στον Ολυμπιακό! (video)

Οι 58 πόντοι θα αποτελούσαν φετινό season-low για τον Παναθηναϊκό, αν δεν είχε σημειώσει ακόμα χαμηλότερη επίδοση, πάλι κόντρα στους «ερυθρόλευκους»!

Στην ήττα με 69-58 από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός έμεινε για δεύτερη φορά φέτος κάτω από τους 60 πόντους, σε 49 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις! Η πρώτη ήταν επίσης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στον τελικό του Σούπερ Καπ, σχεδόν πέντε μήνες νωρίτερα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2023. Σε εκείνο το παιχνίδι, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε υποστεί βαριά ήττα, με 75-51 κι έχασε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.



Συνεπώς, ο Ολυμπιακός είναι... υπεύθυνος για τις δύο χαμηλότερες επιθετικές παραγωγές των «πρασίνων» φέτος. Η αριθμητική αυτή σύμπτωση γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, με δεδομένο ότι την τρίτη του χαμηλότερη επίδοση στο σκοράρισμα αυτή την σεζόν, ο Παναθηναϊκός την έχει σημειώσει πάλι απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, στη νίκη μάλιστα μέσα στο ΣΕΦ (66-54), για την 4η αγωνιστική της Basket League (66 είχε και στο Περιστέρι, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος)!


Αντρέας Φούντας
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0