Basket Talk

«Σε γνώριμα λημέρια»: Μπιλ και Σμαρτ γύρισαν... σπίτι, με τιμές και αποθέωση! (video)

«Σε γνώριμα λημέρια»: Μπιλ και Σμαρτ γύρισαν... σπίτι, με τιμές και αποθέωση! (video)
Από δύο σημαντικές επιστροφές «σημαδεύτηκε» το NBA τα ξημερώματα της Δευτέρας (05/02), με τους Μπράντλεϊ Μπιλ και Μάρκους Σμαρτ να γυρίζουν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι, στα γήπεδα με τα οποία συνδέθηκαν άρρηκτα σε όλη τους την καριέρα!
Τα παιχνίδια των Γουίζαρντς με τους Σανς και των Σέλτικς με τους Γκρίζλις μπορεί να μην είχαν, όπως αποδείχθηκε, μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά τα βλέμματα τράβηξαν οι επιστροφές ων Μπράντλεϊ Μπιλ και Μάρκους Σμαρτ, στα γήπεδα όπου έζησαν όλα τα χρόνια της καριέρας τους μέχρι πρότινος. 

Ο Μπιλ αποτελεί έναν πολύ σπουδαίο παίκτη για το franchise των Γουίζαρντς. Έμεινε στην ομάδα για μια γεμάτη δεκαετία, και είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Οι Γουίζαρντς τού ετοίμασαν ένα βίντεο προς τιμήν του, ενώ οι οπαδοί του χάρισαν ένα standing ovation όταν έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο.


Ο Μπιλ προσέφερε μια όμορφη μπασκετική παράσταση στους οπαδούς της πρώην ομάδας του, με 43 πόντους (1621 σουτ).

Επιστροφή και για τον Μάρκους Σμαρτ στο TD Garden των αγαπημένων του Σέλτικς. Ο Σμαρτ δεν αγωνίστηκε, αποτελώντας έναν από τους 13 (!) απόντες των Γκρίζλις, οι οποίοι γνώρισαν τη συντριβή με 131-91.

Παρ' όλα αυτά, ο Σμαρτ γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς που τον έβλεπαν να παλεύει για την ομάδα τους για τα 9 προηγούμενα χρόνια, ενώ προβλήθηκε και για αυτόν ένα video με στιγμές από το παρελθόν του.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0