Basket Talk

Ο Γουέστμπρουκ έχασε το παπούτσι του και θύμισε στον μπασκετικό πλανήτη, ένα... έπος από τα παλιά! (video)

Ο Γουέστμπρουκ έχασε το παπούτσι του και θύμισε στον μπασκετικό πλανήτη, ένα... έπος από τα παλιά! (video)

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έχασε το παπούτσι του εν ώρα αγώνα, και μας θύμισε μια μοναδική στιγμή από τους τελικούς του 2013.

Μια τρομερή στιγμή χάρισε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, στον αγώνα των Κλίπερς με τους Λέικερς τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/01). Την ώρα που ντρίμπλαρε, έχασε το παπούτσι του, πράγμα που όμως, δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει την προσπάθειά του, να επιχειρήσει σουτ τριών πόντων και να ευστοχήσει.

Κι όμως, αυτό που έκανε ο Γουέστμπρουκ φαντάζει «λίγο», μπροστά σε αυτό που είχε κάνει ο Μάικ Μίλερ, στη μυθική σειρά των τελικών του 2013.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς, είχαν στριμώξει στα σχοινιά τους Μαιάμι Χιτ του Λεμπρόν Τζέιμς, προηγούμενοι με 3-2 μετά τα 5 πρώτα παιχνίδια. Η σειρά είχε μεταφερθεί στο Μαιάμι όπου και θα ολοκληρωνόταν (είτε στα 6, είτε στα 7 παιχνίδια).

Οι Σπερς είχαν τον έλεγχο στο 6ο ματς, προηγούμενοι με 75-70 στις αρχές της 4ης περιόδου. Ο Σπλίτερ σκόραρε για το 77-70, σε μια φάση που ο Μάικ Μίλερ των Χιτ έχασε το παπούτσι του, προσπαθώντας να αμυνθεί. Αντί λοιπόν να προσπαθήσει να το ξαναφορέσει, ανέβηκε στην επίθεση. Ο Γκάρι Νιλ των Σπερς που τον μάρκαρε, τον «παράτησε» τελείως, θεωρώντας ίσως πως δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει στην επίθεση. Ο Λεμπρόν, λοιπόν, είδε τον ελεύθερο συμπαίκτη του, ο οποίος ευστόχησε σε ένα iconic τρίποντο, έβαλε «φωτιά» στο γήπεδο και έδωσε ώθηση στην ομάδα του, σε ένα ματς που έμελλε να μας χαρίσει ένα από τα συγκλονιστικότερα φινάλε της ιστορίας.

Δείτε τη φοβερή φάση:



Αντρέας Φούντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0