Basket Talk

Στο «κυνήγι» της Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός, 6άδα ο Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι νέες αποδόσεις της EuroLeague!

Στο «κυνήγι» της Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός, 6άδα ο Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι νέες αποδόσεις της EuroLeague!
Ο Παναθηναϊκός «καταδιώκει» τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ολυμπιακός «πληρώνει» πάνω από 10.00. Τι «λένε» οι αποδόσεις για τον νικητή της EuroLeague

Οι διαδοχικές νίκες του Παναθηναϊκού στη EuroLeague και η φόρμα στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι», τους ανεβάζουν ολοένα και περισσότερο στις θέσεις των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ενδεικτικό είναι πως οι εταιρείες στοιχήματος έχουν τοποθετήσει στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας το «τριφύλλι», το οποίο «καταδιώκει» τη Ρεάλ Μαδρίτης στην... κούρσα των αποδόσεων.

Στη Novibet, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε απόδοση 3.00, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να έρχεται ως δεύτερη και να... επταπλασιάζει. Μαζί με τους «πράσινους» σε απόδοση 7.00 είναι και η Μπαρτσελόνα, την ώρα που ακολουθούν οι Μονακό (9.00) και Φενέρμπαχτσε (10.00).

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έχει χάσει... έδαφος στην εν λόγω λίστα, αφού βρίσκεται στην 6η θέση των επικρατέστερων ομάδων για την κατάκτηση της EuroLeague με απόδοση 12.00.

Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της διοργάνωσης, με ρεκόρ 14-8, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είναι έκτοι με ρεκόρ 12-10.

Δείτε όλες τις αποδόσεις για την EuroLeague εδώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0