Basket Talk

Άλλο level… ευφυίας: Ο «πανούργος» Γιόκιτς ξεγέλασε Μπράουν και Πορζίνγκις, για ένα ριμπάουντ! (video)

Άλλο level… ευφυίας: Ο «πανούργος» Γιόκιτς ξεγέλασε Μπράουν και Πορζίνγκις, για ένα ριμπάουντ! (video)

Νίκολα Γιόκιτς, τι άλλο θα κάνεις; Ακόμα… ψάχνονται ο Τζέιλεν Μπράουν και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις!

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ένας πανέξυπνος αθλητής. Το έχει αποδείξει σε ουκ ολίγες διαφορετικές περιπτώσεις. Στη Βοστώνη το επανέλαβε για άλλη μια φορά, με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο.

Οι Νάγκετς δοκιμάζονταν στο TD Garden απέναντι στους Σέλτικς, φτάνοντας μάλιστα στη νίκη με 102-100 (20/01). «Έσπασαν» έτσι το αήττητο σερί που έτρεχαν οι Κέλτες στην έδρα τους, το οποίο διακόπηκε έπειτα από 20 διαδοχικές νίκες!

Ο Σέρβος σέντερ ηγήθηκε ξανά, άγγιξε το triple-double και η στατιστική του κατέγραψε 34 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ! Από κοντά και ο Τζαμάλ Μάρεϊ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ντένβερ με 35 πόντους, μετρώντας ταυτόχρονα 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντέρικ Γουάιτ είχε τα επιθετικά «ηνία» των Σέλτικς, με 24 πόντους, ενώ οι Τέιτουμ και Πορζίνγκις τον ακολούθησαν με 22 και 21 αντίστοιχα.

Πάντως, για να επιστρέψουμε και στη φάση που «κέντρισε» το ενδιαφέρον, ο «Τζόκερ», δεν ξεχώρισε μόνο για τους αριθμούς του στο ματς, αλλά και για μία, όχι τόσο συνηθισμένη, κίνηση!

O Άαρον Γκόρντον εκτελούσε βολές για τους Νάγκετς. Ο Γιόκιτς ήταν έτοιμος να διεκδικήσει το ριμπάουντ, έπειτα από τη χαμένη δεύτερη του συμπαίκτη του. Τότε, του ήρθε μια… ιδέα!

Έκανε προσποίηση πως θα πήγαινε μπροστά νωρίτερα, ξεγέλασε τόσο τον Πορζίνγκις όσο και τον Μπράουν, αναγκάζοντάς τους να μπουν νωρίτερα από το επιτρεπόμενο στο «ζωγραφιστό», με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε παράβαση αμφότεροι! Έτσι, ήταν απαραίτητο το τζάμπολ!

Σίγουρα δεν είναι μια συνηθισμένη φάση. Με τον Νίκολα Γιόκιτς όμως, όλα πρέπει να τα περιμένουμε!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0