Basket Talk

Αταμάν: «Με τέτοια νοοτροπία και ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους!»

Αταμάν: «Με τέτοια νοοτροπία και ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους!»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονακό, έκανε ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ.

O Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε ιδανικά ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» και με εκπληκτικό μπάσκετ ισοπέδωσε την Μονακό με σκορ 88 – 63 κάνοντας μία «δήλωση» ικανότητας ενόψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας που επίκειται.

Ο προπονητής των «πρασίνων» Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα αναφέρθηκε στις επιδόσεις της ομάδας, εκθειάζοντας την αμυντική προσπάθεια και την εξουδετέρωση του Μάικ Τζέιμς, ενώ μίλησε για show time στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε αναλυτικά, όσα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο κόουτς Αταμάν:

«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με καταπληκτική άμυνα, ιδίως πάνω στον Μάικ Τζέιμς. Δεν ήταν δύσκολο να οργανώσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο, καθώς ακολουθήσαμε το ίδιο (μοτίβο) με αυτό που κάναμε πριν από 48 ώρες ενάντια στον Σέιν Λάρκιν και την Εφές. Και στα δύο αυτά παιχνίδια, ο Τζέριαν Γκραντ σταμάτησε τον Λάρκιν και μετά τον Μάικ Τζέιμς, φυσικά με τη βοήθεια των ψηλών, που έστηναν παγίδες. Κρατήσαμε τον έλεγχο, παίξαμε επιθετικά και δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Κινούσαμε έξυπνα την μπάλα και βρίσκαμε πάντοτε τον σωστό παίκτη.

Ο Ματίας (Λεσόρ) έκανε φανταστική δουλειά κάτω από το καλάθι, αλλά όλοι βοήθησαν απόψε και όλοι αγωνίστηκαν για την ομάδα. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι δύσκολο να πεις ο,τιδήποτε αρνητικό. Ο Παναθηναϊκός έδειξε τις ικανότητές που διαθέτει και έδειξε ό,τι είναι σε θέση να πιάσει όλους τους μεγάλους στόχους με αυτή τη νοοτροπία και αυτή την ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει με τους οπαδούς μας στο ΟΑΚΑ. Εκπληκτική νύχτα, εκπληκτική νίκη, εκπληκτική εβδομάδα.

Σήμερα δεν επαναλάβαμε τα ίδια λάθη που κάναμε στην επίθεση στο δεύτερο μέρους του αγώνα με την Εφές. Μοιράσαμε την μπάλα, είχαμε καλή κυκλοφορία. Ο Ματίας έπαιξε πολύ έξυπνα και πάσαρα κάθε φορά που έκαναν αλλαγές. Και ο Κέντρικ Ναν είχε 5 ασίστ απόψε. Αυτός και ο Ματίας είχαν μεγάλη συνεισφορά στην επίθεσή μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Χουάντσο (Ερναγκόμεθ) γιατί έχει πολύ καλό χαρακτήρα και είναι ένας πολύ καλός και ομαδικός παίκτης. Στο ξεκίνημα της χρονιάς έπαιξε μόνο 3 – 4 παιχνίδια που ανταποκρινόταν στο επίπεδό του και στις προσδοκίες μας για εκείνον. Σήμερα έδειξε τις ικανότητες που διαθέτει. Έπαιξε καλή άμυνα, έβαλε δύο σποτ απ τρίποντα και μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τον Ντίνο (Μήτογλου). Η συνεισφορά του Χουάντσο είναι πολύ σημαντική για την ομάδα».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0