Basket Talk

Team Γουόκαπ vs Team Σλούκας 177-165: «Τύφλα» να ‘χει το NBA, το μεγαλύτερο σκορ σε ελληνικό All Star Game είναι γεγονός! (video)

Team Γουόκαπ vs Team Σλούκας 177-165: «Τύφλα» να ‘χει το NBA, το μεγαλύτερο σκορ σε ελληνικό All Star Game είναι γεγονός! (video)
Οι παίκτες του All Star Game αποφάσισαν να χαρίσουν θέαμα στο κοινό της Καρδίτσας και το έκαναν πράξη! Η ομάδα του Τόμας Γουόκαπ μετά από πολλές ανατροπές επικράτησε με σκορ-ρεκόρ (177-165) της ομάδας του Κώστα Σλούκα με MVP τον Αϊζάια Κάνααν.

Απίστευτο παιχνίδι γεμάτο θέαμα, πλάκες και πολλή διασκέδαση απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό της Καρδίτσας για να παρακολουθήσουν το All Star Game του ελληνικού μπάσκετ.

Από ανατροπή σε ανατροπή πήγαινε το ματς που προσέφερε άπλετο σκορ και απίστευτες στιγμές. Στο ημίχρονο έδειχνε να έχει την υπεροχή η ομάδα του Κώστα Σλούκα, όμως στην τελευταία περίοδο, εκείνη του Τόμας Γουόκαπ πάτησε… γκάζια και πήρε το παιχνίδι με σκορ ρεκόρ για τα δεδομένα της διοργάνωσης (177-165).

Τα παιδιά που ήταν στο «Ι. Μπουρούσης» διασκέδασαν με την ψυχή τους βλέποντας τους αγαπημένους τους παίκτες.

Ο Αϊζάια Κάνααν με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 11 ασίστ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Ο Μπράικοβιτς με 25 (7/7 τρίποντα) και ο Μπόγρης με 20, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν από τους κορυφαίους των νικητών, με τον πρώην παίκτη της Καρδίτσας και νυν του Άρη, Ρομπέρτο Γκάλινατ, να έχει 33 πόντους για τους ηττημένους.

\

Επίσης, ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας του ΠΑΟΚ νίκησε τον Βασίλη Τολιόπουλο του Άρη και κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων, ενώ ο Νέιτ Ρένφρο του Περιστερίου κέρδισε τον Ζακ Μπράιαντ του Ερμή Σχηματαρίου και έκανε δικό του τον διαγωνισμό των καρφωμάτων.

Τα δεκάλεπτα: 42-36, 75-80, 130-133, 177-165

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0