Basket Talk

Λούκα, τι άλλο θα κάνεις; 40άρης -ξανά- ο Ντόντσιτς, triple-double και «οδηγός» των Μάβερικς! (video)

Λούκα, τι άλλο θα κάνεις; 40άρης -ξανά- ο Ντόντσιτς, triple-double και «οδηγός» των Μάβερικς! (video)

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Ο Λούκα Ντόντσιτς προσέφερε για άλλη μια φορά λίγη από τη… μαγεία του, χαρίζοντας σχεδόν μόνος του τη νίκη στους Μάβερικς (120-131, 17/12), στην έδρα των Μπλέιζερς!

Παρατηρώντας τα στατιστικά του, ίσως και να σκέφτεται κάποιος πως πρόκειται για έναν άνθρωπό από άλλον… πλανήτη! Ο Λούκα Ντόντσιτς ωστόσο, είναι πέρα για πέρα γήινος και φροντίζει ώστε σε κάθε παιχνίδι που συμμετέχει, να προσφέρει απλόχερα λίγη από τη… μαγεία του!

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήταν «τριπλός» στο Πόρτλαντ, οδηγώντας στους Μάβερικς σε ακόμα μία νίκη. Το Ντάλας επικράτησε των Μπλέιζερς με 131-120 (17/12), ανεβάζοντας έτσι το ρεκόρ τους στο 16-9.

Τι έκανε ο «Luka Magic»; Έφτασε σε ακόμα μία 40άρα στη φετινή σεζόν στο NBA, συνδυάζοντάς την και με το triple-double, αφού στα περίπου 37 λεπτά που αγωνίστηκε, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ.

Συνολικά, αυτή αποτέλεσε την πέμπτη φορά φέτος που ο Ντόντσιτς φτάνει το σκοράρισμά του σε αυτά τα επίπεδα. Οι τρεις εκ των οποίων μάλιστα, σημειώθηκαν στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις! Παιχνίδια κατά τα οποία ο σταρ του Ντάλας, δεν έχει πετύχει ποτέ κάτω από 30 πόντους!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0