Basket Talk

Η θυγατρική ομάδα των Κινγκς αποδέσμευσε παίκτη που συνελήφθη από το FBI για κακούργημα!

Η θυγατρική ομάδα των Κινγκς αποδέσμευσε παίκτη που συνελήφθη από το FBI για κακούργημα!
Ο παίκτης της θυγατρικής των Σακραμέντο Κινγκς (Στόκτον Κινγκς), Τσανς Κομάντσι, συνελήφθη από το FBI για κακούργημα και κρατείται στη φυλακή, δίχως να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος της σύλληψής του!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη θυγατρική των Σακραμέντο Κινγκς, αφού οι Στόκτον Κινγκς αποδέσμευσαν παίκτη τους, ο οποίος συνελήφθη από το FBI και κρατείται στις φυλακές.

Συγκεκριμένα, ο Τσανς Κομάντσι, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ, συνελήφθη για κακούργημα και το απόγευμα της επόμενης Τρίτης (19/12), αναμένεται να βρεθεί στο δικαστήριο της κομητείας του Σακραμέντο.

Ο λόγος, για τον οποίο κρατείται ο 27χρονος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ωστόσο η εμπλοκή του FBI, αλλά και το γεγονός πως δεν επιτρέπεται στον Κομάντσι να αποφυλακιστεί με εγγύση, δείχνει πως πρόκειται κάτι το οποίο ενδέχεται να είναι σοβαρό.

Φυσικά, οι Κινγκς δεν έχουν δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το εν λόγω ζήτημα, ενώ έχουν αφήσει ελεύθερο τον 27χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κομάντσι αγωνίστηκε στο πρόγραμμα της Αριζόνα από το 2015 έως το 2017 και εν συνεχεία, έπαιξε με τις θυγατρικές των Γκρίζλις και Καβαλίερς. Μάλιστα, ο ίδιος έχει καταφέρει να αγωνιστεί και ένα παιχνίδι NBA, με την φανέλα των Μπλέιζερς.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0