Basket Talk

Ο Πετρούσεφ -ξανά- στα «ερυθρόλευκα»; Το… ξύλο με τον Λεσόρ επανέρχεται στο προσκήνιο! (video)

Ο Πετρούσεφ -ξανά- στα «ερυθρόλευκα»; Το… ξύλο με τον Λεσόρ επανέρχεται στο προσκήνιο! (video)

Πώς να ξεχαστεί αυτό το επεισόδιο! Πετρούσεφ και Λεσόρ είναι και πάλι αντίπαλοι, με τη χαρακτηριστική στιγμή ανάμεσά τους όταν βρίσκονταν σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν αντίστοιχα, να παραμένει αλησμόνητη!

Από τα παρκέ της Σερβίας, τώρα στην Ελλάδα! Ο Ματίας Λεσόρ πήρε πρώτα το αεροπλάνο με προορισμό το ΟΑΚΑ, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά λίγους μήνες αργότερα, έμελλε να τον ακολουθήσει και ο Φίλιπ Πετρούσεφ!

Ο 23χρονος Σέρβος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλη, από τη «μάχη» του με τον σέντερ των «πρασίνων». Οι δυο τους, μετά από τις κόντρες τους όσο έπαιζαν σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν, ανταμώνουν ξανά.

Κάτι που φέρνει στην… επιφάνεια ένα σκηνικό χάους που είχαν προκαλέσει σε ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων! Ο Λεσόρ ήταν αρκετά ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Πετρούσεφ μέσα στο ματς και έτσι, με τη λήξη του αγώνα, αποφάσισε να του… επιτεθεί!

Η γενική σύρραξη δεν άργησε να έρθει και όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο επεισόδιο από την περασμένη σεζόν, δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0