Basket Talk

ΑΕΚ – Ρίσεν 84-79: Η ψυχή της «Βασίλισσας» δεν... πεθαίνει, νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα! (video)

ΑΕΚ – Ρίσεν 84-79: Η ψυχή της «Βασίλισσας» δεν... πεθαίνει, νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα! (video)
Η ΑΕΚ άντεξε και έδειξε τον «μαχητικό» της χαρακτήρα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης κόντρα στη Ρίσεν (84-79) ξεκινώντας με το... δεξί στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Το Basketball Champions League έκανε πρεμιέρα στο Κλειστό Άνω Λιοσίων με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ρίσεν χωρίς να είναι παρών ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» εξαιτίας της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη ακόμα κι αν δε μπήκαν καλά στο παιχνίδι αφήνοντας χώρο στη γερμανική ομάδα για ένα εντυπωσιακό παιχνίδι (12-19). Στο τέλος όμως, του πρώτου δεκαλέπτου πλησίασαν με τη βοήθεια του Όμηρου Νετζήπογλου.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ πλησίασε τους φιλοξενούμενους «καραδοκούσε» συνεχώς μία… ανάσα πίσω από την Ρίσεν χωρίς να την αφήσει να ξεφύγει. Καθοριστικός γι’ αυτή την πίεση που άσκησαν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας των 15 πόντων.

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι κράτησαν το ίδιο τέμπο «παλεύοντας» να πλησιάσουν τη γερμανική ομάδα, ακόμη κι αν η καταπόνηση ήταν στο... κόκκινο από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (15/10) για το πρωτάθλημα.

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ βρήκε τρόπους να φτάσει στο καλάθι, ειδικά στην τελευταία καθοριστική περίοδο, ενώ οι Τζάστιν Τίλμαν και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είχαν σημαντική συμμετοχή στην προσπάθεια της ΑΕΚ να αντρέψει το αποτέλεσμα.

Ο Λάνγκστον Χολ με την σειρά του, ήταν εκεί για να πατήσει το... γκάζι στο φινάλε, δίνοντας στην ομάδα του μια σημαντική νίκη ψυχολογίας για το ξεκίνημα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 44-43, 61-61, 84-79

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0