Basket Talk

Tripple double μπροστά σε 55 χιλιάδες κόσμο; Κανένα πρόβλημα! (video)

Tripple double μπροστά σε 55 χιλιάδες κόσμο; Κανένα πρόβλημα! (video)

Όποιος πιστεύει πως το μπάσκετ γυναικών δεν έχει ενδιαφέρον ή δεν το παρακολουθούν πολλοί, μάλλον πρέπει να επανεξετάσει τις απόψεις του, γιατί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού γράφτηκε ιστορία σε κολεγιακό αγώνα σε γήπεδο ποδοσφαίρου!

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου Αϊόβα μπορεί να μην έπαιζε εντός έδρας αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το γήπεδό της να γεμίσει από κόσμο για λογαριασμό της ομάδας μπάσκετ του κολεγίου.

Ιστορία γράφτηκε στο «Kinnick Stadium», όταν 55,646 θεατές παρευρέθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα NCAA ανάμεσα στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Αϊόβα και εκείνη του ΝτεΠόλ. O αριθμός των παρευρισκόμενων ήταν σχεδόν ο διπλάσιος του προηγούμενου ρεκόρ (29.619) κάνοντας έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό με το μεγαλύτερο κοινό σε αγώνα γυναικών στο NCAA.

Οι γηπεδούχες επικράτησαν με άνεση (94-72) εξαιτίας του θεαματικού show που είπε να κάνει η Κέιτλιν Κλαρκ στους χιλιάδες οπαδούς που την παρακολουθούσαν.

Συγκεκριμένα, η τελειόφοιτη γκαρντ έκλεισε το ματς με 34 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ χαρίζοντας στους θεατές κάποια καταπληκτικά στιγμιότυπα.

«Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία», δήλωσε η Κλαρκ και συνέχισε, «το πλήθος του κόσμου που ζητωκραύγαζε για εμάς, σου κόβει την ανάσα».

71199922007-usatsi-21657871-168402559-lowres.webp

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0