Basket Talk

Λιόλιος: «Ο Βασίλης ήταν πάντα στρατιώτης της Εθνικής ομάδας, τώρα είναι στρατηγός»

Λιόλιος: «Ο Βασίλης ήταν πάντα στρατιώτης της Εθνικής ομάδας, τώρα είναι στρατηγός»

Ο Βασίλης Σπανούλης παρουσιάστηκε και επίσημα ως ο προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» και τον λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος γι’ αυτή την επιλογή.

Ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας Ανδρών είναι και επίσημα ο Βασίλης Σπανούλης με την ΕΟΚ να τον παρουσιάζει μία μέρα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας.

Πρώτα τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος: «Πραγματικά όμορφες εικόνες που είδαμε. Γυρνάμε πίσω και όλοι συγκινούμαστε. Για μας είναι πάρα πολύ σημαντική στιγμή. Πρέπει να ευχαριστήσω τον κύριο Ιτούδη για όλη την βοήθεια στην Εθνική Ομάδα. Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να κάνω στον Σωτήρη Μανωλόπουλο και φυσικά όλο το υπόλοιπο σταφ. Είχαμε δύο διαφορετικά στοιχεία στο Ευρωμπάσκετ και στο Παγκόσμιο. Στην πρώτη χρονιά είχαμε συστράτευση. Στην δεύτερη χρονιά είχαμε ομόνοια, σύνολο, ομάδα. Για να πάμε στο επόμενο στάδιο χρειαζόμαστε και τα δύο. Αυτή είναι η Εθνική Ομάδα. Η Εθνική Ομάδα εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Είναι πάνω από όλους μας. Η Εθνική Ομάδα έχει ανάγκη να παρουσιαστεί όπως στο παρελθόν και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σε αυτή τη νέα προσπάθεια θα ηγείται ο Βασίλης Σπανούλης. Είναι λίγο αστείο να λέω καλωσήρθες, γιατί εδώ ήσουν πάντα. Ο Βασίλης ήταν πάντα στρατιώτης της Εθνικής ομάδας, τώρα είναι στρατηγός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0