Basket Talk

ΑΕΚ: Η πρωτοβουλία του Πλάθα που... ένωσε τους «κιτρινόμαυρους» - Μεταμορφώθηκαν οι τοίχοι στους διαδρόμους του γηπέδου!

ΑΕΚ: Η πρωτοβουλία του Πλάθα που... ένωσε τους «κιτρινόμαυρους» - Μεταμορφώθηκαν οι τοίχοι στους διαδρόμους του γηπέδου!
Την ευκαιρία να πιάσουν πινέλο και να δημιουργήσουν είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9), δίνοντας τα δικά τους μηνύματα - σε «κιτρινόμαυρο» φόντο - μετά από πρωτοβουλία του Ζοάν Πλάθα.
Είναι μετρ στη σύσφιξη των σχέσεων, όπως έχει πει και ο άλλοτε παίκτης του Τζεφ Μπρουκς στο BN Sports, επενδύοντας σε αρκετές μικρές λεπτομέρειες που μπορούν όμως να κάνουν τη διαφορά. Ο λόγος για τον Ζοάν Πλάθα , υπέρμαχο της καλύτερης δυνατής χημείας για να πετύχει ένα πείραμα.

Στο πλαίσιο της δικής του φιλοσοφίας λοιπόν, ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία και μετά το πέρας της προπόνησης άφησε τους αθλητές του και τα μέλη του staff να... βγάλουν το ζωγράφο από μέσα τους. Με ένα πινέλο στο χέρι και «κιτρινόμαυρες» αποχρώσεις, τα μέλη του «Δικεφάλου» μεταμόρφωσαν τους τοίχους στους διαδρόμους της Κλειστού στα Λιόσια, θέλοντας να αποφορτίσει έστω και για λίγο άπαντες από την πίεση των ημερών και τη σκληρή προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου.

Μία απλή αλλά όμορφη κίνηση από έναν άνθρωπο που το κοντέρ του συνεχίζει να γράφει πολλά... χιλιόμετρα και μπορεί να δει πίσω από τις «κουρτίνες» με σκοπό να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των αθλητών του.

«Χρώμα και νόημα απέκτησαν σήμερα (14/09) οι διάδρομοι των αποδυτηρίων του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, μετά την προπόνηση, με πρωτοβουλία του Κόουτς Joan Plaza», ανέφερε η ενημέρωση της ΚΑΕ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0