Basket Talk

Λιθουανική ομάδα μετακομίζει στο... Ντουμπάι! (video)

Λιθουανική ομάδα μετακομίζει στο... Ντουμπάι! (video)

Η λιθουανική ομάδα BC Γουλβς φέρεται να μεταφέρει τα γραφεία, άρα και την έδρα της στο Ντουμπάι, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα αναμένοντας να προκαλέσει αντιδράσεις.

Η BC Γουλβς φαίνεται πως θα μετακομίσει από τη Λιθουανία στο Ντουμπάι όπως ανακοινώθηκε ανεπίσημα σε βίντεο με εκπροσώπους του συλλόγου. Αυτοί που εμφανίστηκαν στο πολυσυζητημένο βίντεο ήταν ο Ριμάντας Κάουκενας, που αποτελεί θρύλος τόσο της EuroLeague όσο και του λιθουανικού μπάσκετ που τώρα τελεί χρέη προέδρου και οι αδερφοί Λαβρίνοβιτς με καριέρα στα ‘00s στην EuroLeague.

Οι λεπτομέρειες αυτής της μετακίνησης προς το παρόν δεν είναι γνωστές καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την ομάδα. Η BC Γουλβς θυμίζουμε πως ιδρύθηκε πολύ πρόσφατα, μόλις το 2022, με ένα… πέπλο να συνοδεύει την δημιουργία και την ύπαρξή της.

Περιλαμβάνει παίκτες όπως τον Christian Mekowulu που αγωνιζόταν στην Σάσαρι και τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέφρι Τέιλορ.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή τη νέα συνθήκη είναι πολλά και προς το παρόν παραμένουν αναπάντητα.

Από την στιγμή που η BC Γουλβς συμμετέχει στο EurCup της EuroLeague, είναι απορίας άξιο πως και που θα πραγματοποιούνται οι εντός έδρας αναμετρήσεις της. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει νέες δυσκολίες αν θεωρηθεί πως η έδρα θα βρίσκεται στο Ντουμπάι δεδομένης της μεγάλης απόστασης από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις (πχ. Η πτήση Λονδίνο- Ντουμπάι είναι 7 ώρες και η Γουλβς βρίσκεται στον 11ο όμιλο με τους Λόντον Τάουερς).

Συνοψίζοντας, μένει να φανεί αν πρόκειται για μια μυστηριώδη κίνηση που θα πραγματοποιηθεί άμεσα ή στο μέλλον με τις επίσημες ανακοινώσεις να μην έχουν γίνει ακόμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0