Basket Talk

Ολυμπιακός: Χώρισαν οι δρόμοι των «ερυθρολεύκων» με τον Τσαλδάρη μετά από 5 χρόνια!

Ολυμπιακός: Χώρισαν οι δρόμοι των «ερυθρολεύκων» με τον Τσαλδάρη μετά από 5 χρόνια!
Έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, Ολυμπιακός και Δημήτρης Τσαλδάρης είπαν... αντίο με τον Έλληνα τεχνικό να αποχαιρετά τους Πειραιώτες με ένα συγκινησιακό post.
Με λόγια γεμάτη συγκίνηση και ευχαριστώντας όσους τον εμπιστεύθηκαν στην «ερυθρόλευκη οικογένεια» ο Δημήτρης Τσαλδάρης αποχαιρέτησε τον οργανισμό του Ολυμπιακού, στον οποίο βρισκόταν την τελευταία πενταετία.

Ο νεαρός τεχνικός πέρα από διευθυντής ακαδημιών αυτό το διάστημα, διατέλεσε και προπονητής των παιδικο/εφηβικών τμημάτων του συλλόγου, ενώ μαζί πέρασαν το δύσκο λο διάστημα της παρουσίας στην Α2 κατηγορία. Τότε που ο Δημήτρης Τσαλδάρης ήταν head coach.

Θυμίζουμε πως εδώ και ένα μήνα, οι Πειραιώτες έχουν ανακοινώνησει την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Αχιλλέα Δεμέναγα για να αναλάβει την διεύθυνση των ακαδημιών.

Το αποχαιρετιστήριο κείμενο του Δημήτρη Τσαλδάρη:

«Μετά από πέντε φανταστικά χρόνια, έφτασε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος μου στην ακαδημία του Ολυμπιακού.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια, μάθαμε πολλά από δυσκολίες και αποτυχίες και πετύχαμε ακόμα περισσότερα μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση. Μετρώντας την επιτυχία, όχι μόνο με τίτλους και διακρίσεις, θα κρατήσω σαν το πιο σπουδαίο επίτευγμα, ότι είδαμε τους ανθρώπους μας, αθλητές και προπονητές να εξελίσσονται και να γίνονται καλύτεροι κοντά μας.

Μαθαίνοντας τόσα πολλά σε επίπεδο coaching, όσο και management, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του οργανισμού, τον Κώστα Λιάλιο και τον Γενικό Διευθυντή, Νίκο Λεπενιώτη, για τη βοήθεια και τη τεχνογνωσία που μου έδωσε. Ακόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Αντώνη Κουρμούλη για την άψογη και καταπληκτική συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέρα.

Κλείνοντας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αθλητικό διευθυντή, Χρήστο Μπαφέ, για την εμπιστοσύνη και τη καθοδήγηση που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Κοιτάζοντας μπροστά, ανυπομονώ να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα, πάντα με ανθεκτική νοοτροπία και αδιάκοπη όρεξη για εξέλιξη».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0